Позбутися від варикозної сітки, а також запобігти утворенню варикозних вузлів допоможуть ці 5 засобів!

Ці методи неймовірно ефективні! Особливо мені подобається рецепт №2!

Варикозні вени запалюються і виділяються на поверхні шкіри. Вони можуть бути синіми або фіолетовими, а також можуть бути опуклими і кривими.

Найчастіше варикозні вени знаходяться на ногах, спочатку вони утворюють павутину, а потім варикозну сітку. З роками на ослаблених варикозних венах можуть з’являтися варикозні шишки і вузли.

Цей стан приносить не тільки естетичний дискомфорт, це може бути дуже небезпечним для вашого здоров’я. Існує багато домашніх засобів для лікування варикозного розширення вен, ось 5 кращих з них:

  1. Часник.

Один із засобів з часником можна приготувати так: подрібніть 5 зубчиків часнику, помістіть в спирт на 5 хвилин, а потім нанесіть на уражені ділянки.

Інший спосіб – наріжте 6 зубчиків часнику на тонкі скибочки і змішайте їх з соком 1 лимона і 3 столовими ложками оливкової олії. Інгредієнти добре перемішайте і вилийте в скляний контейнер з корком. Помістіть його на 12 годин в темне місце, а потім наносіть круговими рухами на варикозні вени і акуратно масажуйте.

2. Яблучний оцет.

2 рази в день, протягом місяця вам необхідно змочити губку яблучним оцтом і нанести на місце варикозого розширення вен. Також вам необхідно щодня приймати 2 столові ложки яблучного оцту, розчинених в 1 склянці води.

3. Корінь імбиру.

Приготуйте відвар з імбирем: закип’ятіть 1 склянку води, а потім додайте 2 чайні ложки тертого кореня імбиру. Приймайте цей напій 1 раз щодня.

4. Хвощ.

2 столові ложки хвоща заливають 1 склянкою окропу, закривають і настоюють протягом 15 хвилин. Приймайте 1 склянку цього напою щодня.

5. Алое вера.

Змішайте яблучний оцет, терту моркву і гель алое до пастоподібного стану. Використовуйте цю пасту як компрес на постраждалих місцях протягом мінімум 15 хвилин.

Щоб запобігти погіршенню варикозного розширення вен, рекомендується:

  • підтримувати нормальну вагу,
  • регулярно робити вправи і правильно харчуватися,
  • коли відпочиваєте, підніміть ноги вище,
  • коли сидите, чи не перетинайте ноги,
  • носите вільний одяг.

Ці домашні засоби для лікування варикозного розширення вен допоможуть усунути проблему, але перед тим, як приймати натуральні засоби, необхідно звернутися до лікаря за консультацією.

Поділись


Новини партнерів