Печінка – справжня лабораторія людського організму. Цей сік допоможе їй ефективно працювати!
Вона має багато життєво важливих функцій і саме вона здатна нейтралізувати усі шкідливі речовини, виявлені в організмі.
Але якщо печінка переобтяжена і не справляється зі своїми функціями, то в організмі починають накопичуватися токсини, які завдають серйозного збитку нашому здоров’ю і самопочуттю.
Ми пропонуємо вам приготувати цей сік і зробити вашу печінку здоровішою.
Також рекомендується вести активний спосіб життя, більше ходити пішки – це допоможе поліпшити рух лімфи і кровообіг в організмі, що чудово позначається і на здоров’ї печінки.
Правильне харчування з достатньою кількістю овочів, зелені і фруктів, також сприяє оздоровленню печінки і її клітин.
Приготувати у споживаня цей напій дуже легко!
Вам знадобляться такі інгредієнти:
– 700 мл води
– сік половини лимона
– один маленький шматочок імбиру
– 4 зубчики часнику
– 4 листочки м’яти
– 3 столових ложки льняної олії
– 1 грейпфрут або апельсин
– щіпка меленого кмину
приготування:
Видавіть сік з фруктів. Потім наріжте імбир і часник і покладіть їх у блендер; додайте трохи води і подрібніть. Процідіть суміш, щоб видалити усі великі шматочки.
Додайте 700 мл води, цитрусовий сік у блендер, листя м’яти, кминний порошок і льняну олію. Нарешті додайте подрібнений часник і імбир, перемішайте і сік готовий. Якщо сік для вас вийшов занадто кислий, можна додати очищену воду і при приготуванні наступної порції соку, зменшити кількість лимонного соку.
Є дві пропозиції про те, як ви можете очистити печінку, застосовуючи цей сік.
Перше – їсти сирі фрукти і овочі в перший і п’ятий день, а цей сік, що очищає печінку, вживати тільки в другий, третій і четвертий день.
Друга пропозиція полягає в тому, щоб вживати цей сік впродовж п’яти днів, і в цей період споживають тільки смузі з овочів, фруктів і насіння.
Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!