Ефективний спосіб позбавитися від зайвої ваги, ліні, пасивності і самотності

Проблема зайвої ваги хвилює в тій чи іншій мірі майже кожну жінку. 

Протягом багатьох років психологи, дієтологи, фізіологи намагаються вирішити цю проблему. Що тільки не пропонувалося нашим жінкам, починаючи від дієт відомих зірок, закінчуючи останнім нововведенням на ринку – зеленою кавою. Але зайва вага не збирається йти і тим більше спалюватися.

Багато з Вас вже знають, що всі засоби для схуднення працюють певний час, а потім все стає на свої місця. А якщо вдається тримати результат, то на це витрачається багато сил і енергії. Доводиться весь час підраховувати калорії, обмежувати себе в їжі, займатися спортом, сидіти на виснажливих дієтах.

11 років практики психолога і 7 років присвячені вивченню жіночої психології та психології стосунків, привели мене до наступного висновку, що порушення балансу між жіночою та чоловічою енергіями призводить до порушення ваги, особливо до 40 років багато жінок починають вперше виявляти зайву вагу, і інші наслідки – депресії, втоми, апатії і ліні.

Хочу почати здалеку …

Нагадаю чоловіча енергія – ян – це світло, сонце, активність, швидкість, дія, логіка, твердість, бажання.

Жіноча енергія – інь – це місяць, темрява, пасивність, повільність, душа, почуття, м’якість, мрія.

Що ж виходить, що лінощі і пасивність – природні для жінки. Одна з ознак депресії – зниження активності. 

Але хіба жіноча природа не намагається знайти спосіб накопичувати в собі жіночу енергію?

Тепер давайте уявимо дерево цілком, з кроною і корінням, які йдуть далеко в землю. Що потрібно щоб дерево почало рости? 

Перше – це хороший грунт, вода, потім сонце і повітря. Свій розвиток насіння починає в землі і в цей період потрібно якомога більше поливати його. 

Земля і Вода – це чисто жіночі стихії. 

Що буде якщо зникне вода?  Насіння не проросте, а дерево засохне. 

А якщо рослини ростуть в посушливих районах, то в процесі еволюції, вони адаптуються до нестачі води. Пристосовуються збирати воду в листках і стеблах.  Всі ці рослини мають спеціальні тканини для запасу води, тому що води не вистачає і рослина пристосовується виживати. 

Наш організм влаштований за таким же принципом.

Зараз дуже багато говорять про користь води для організму. Потрібно випивати від 1,5 до 2 л чистої води протягом дня. Якщо Ви ніколи не робили цього, то перший місяць Вас чекає набряклість. Або якщо в якийсь день Ви випиваєте більше своєї норми, то на наступний день тіло набрякає. Люди, у яких немає звички пити воду постійно, з часом будуть страждати від набряків, тому що організм перебуває в режимі нестачі води і отримавши воду, він починає її утримувати.

Якщо води достатньо, то немає і необхідності її утримувати.

Так і зайва вага – це пристосування організму утримувати енергію, необхідну для життєдіяльності. 

При чому жіночу енергію, тому що тільки жіноча енергія живить чоловічу. Зайва вага у жінки провокує поганий настрій, часто призводить до депресії. Зайва вага автоматично обмежує будь-яку активність, що приводить до ліні.
Чоловік це активність, це день, але ніяка активність неможлива без відпочинку і пасивності. День не настане без ночі. Жіноча енергія пасивності дає заряд чоловічій енергії для його активності.

Якщо у жінки багато чоловічої енергії і вичерпаний запас жіночої енергії, то організму нічого не залишається, як накопичити її в жирових тканинах. Повнота завжди супроводжується малорухомістю і лінню.

Коли є вільний час, то жінка мріє провести увесь день на дивані.Жіноча енергія і зайву вагу

Чоловік націлений на результат і він отримує задоволення від результату.
Жінка націлена на процес і вона отримує задоволення від самого процесу і її не повинен цікавити результат.

Для жінки результат – це можливість отримання задоволення.

Спортзал для чоловіка – це перш за все результат в його фігурі. На жаль багато жінок також націлені на це. Тому вони виснажують себе фізичними вправами, тим самим навантажують свою чоловічу частину, викликаючи протест жіночій.

Дуже часто чую скарги моїх клієнток на те, що чим більше вони займаються, тим менших результатів вони домагаються. Стрілка терезів не рухається в сторону зменшення. Мало того, що зайва вага не йде, так ще й ознаки депресії, періодична лінь і апатія стають частими гостями. Справа зовсім не в вправах і дієтах. Справа в глибоких психологічних і енергетичних процесах. 

Пам’ятайте! Для Жіночої природи важливий процес і задоволення від процесу, навіть якщо результатом буде нуль, її це не хвилює. Сам процес приносить їй радість. Тому, дуже важливо для жінки вибирати те, що буде приносити їй радість, те. що вона робитиме з задоволенням.

Що в Вашому житті приносить Вам задоволення? Напишіть список. Так, так, просто зараз напишіть список.

Більше ніж впевнена – смачно поїсти, випити улюблену чашечку кави з улюбленим печивом виявилося на першому місці.

Це бажання отримати любов і турботу. Це бажання відчути свою потрібність і необхідність. Жоден чоловік не зможе задовольнити цю потребу.

Тільки відкривши в собі своє внутрішнє джерело любові, можна позбутися від постійного відчуття голоду. 

Депресія, лінь і зайва вага пов’язані з блокуванням і браком жіночої енергії. Не намагайтеся боротися з цими недугами займаючись чимось активним, навпаки, спробуйте зупинитися і зрозуміти глибокі причини Вашої проблеми.

Жіночі практики – ідеальне вирішення цієї проблеми. Практики допомагають жінці вирішувати проблеми як на глибокому рівні, так і вчать взаємодіяти з простором і природою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів