Потужний засіб для детоксикації печінки

Рецепт дуже простий, а результати не змусять себе довго чекати!

Всього за 3 дні ви зможете очистити печінку від токсинів і жирів, втратити 2-3 кілограми зайвої ваги, позбавитеся від затримки рідини і детоксифікуєте організм.

Коли ми їмо більше, ніж нам треба і мало рухаємося, організм перетворює їжу на жир, а печінка вимушена працювати в посиленому режимі і накопичує токсини.

Це може викликати закреп і обструкцію жовчного міхура шляхом накопичення токсинів, які не потрібні нашому організмі. Це також чинить негативний вплив і на роботу усіх органів, викликаючи у нас постійну втому, головні болі і знесилення.

Тому важливо регулярно робити м’яке очищення печінки.

За допомогою цього домашнього засобу ви можете не лише очистити свою печінку, але і втратити декілька зайвих кілограмів. Багато людей, які застосовували цей засіб, повідомляли про чудові результати!

Рецепт дуже простий і ось що вам треба:

Інгредієнти:

– Оливкова олія
– Апельсин
– Свіжий корінь імбиру
– Часник

Спосіб приготування:
Для приготування однієї порції вам треба додати тільки 1 столову ложку оливкової олії в 1 склянку апельсинового напою (помістіть нарізаний апельсин в чашу блендера і залийте 150 мл очищеної води і подрібніть до однорідного стану), половину чайної ложки тертого свіжого кореня імбиру (якщо у вас гіпертонія, то імбир рекомендується виключити з рецепту) і половину чайний ложка натертий часник (приблизно 1 маленький зубчик).

Помістіть ці продукти у блендер і перемішайте до однорідного стану і випийте через 1 або 1,5 години після їжі. Рекомендується пити один раз в день впродовж 3 днів.

Зайва вага зазвичай йде ще впродовж наступних 5-7 днів, якщо ви звичайно не переїдаєте і не вживаєте багато цукру.

Джерело

Поділись


Новини партнерів