Що можна їсти на ніч: сім корисних продуктів

Що їсти, якщо голод не дає заснути, але і не нашкодити фігурі

Всі дівчата, які сиділи на дієті або просто обмежували себе в продуктах, щоб схуднути, стикалися з тим, коли весь день трималися на дієті, а ось перед сном голод навалюється лавиною. Сил вже встояти перед цим голодом все менше до кінця дня, сон не йде, адже всі думки про тортик або смажену курячу ніжку і тут великі шанси зірватися з дієти.

Варені або тушковані овочі

Овочі (крім картоплі) самі по собі низькокалорійні. Вони сповнені клітковиною, яку потребує наша травна система. Тому, перед сном можна похрумтіти огірочками, помідорами або солодким перцем, абсолютно не боячись, що вночі вони відкладуться на талії.

Тушковані або варені овочі не страшні для фігури. Відмінно підійде асорті з овочів, приготоване на пару, або тушковане в каструлі з товстими стінками з додаванням трохи рослинної олії.

Що можна їсти на ніч. Продукти для вечірнього перекусу

Кисломолочні продукти 

Відповідними продуктами для того, щоб вгамувати голод, є кисломолочні продукти. Вони добре засвоюються і дозволяють насититися малими порціями. Спробуйте «забити» голод нежирним кефіром або сиром, також підійде йогурт без добавок або кисле молоко. В добавок ви збагатите організм лактобактеріями, які необхідні для імунної системи.

фрукти

Якщо організм вимагає солоденького, сміливо їжте фрукти або сухофрукти. Запечіть яблуко в духовці або зробіть коктейль з апельсина, ананаса і ківі. Але не варто їсти виноград і банани, вони дуже солодкі і є ворогами для тих, що худне. І забудьте про груші на ніч. Ці фрукти вважаються «важкими» для шлунка.

Сухофрукти також підійдуть для другої вечері, але не перестарайтеся – не більш 10-15 грамів, так як вони досить калорійні.

Що можна їсти на ніч. Продукти для вечірнього перекусу

Вівсяна каша грубого помелу

Цю кашу ще називають кашею краси. Вона безпечна для талії. Змішайте трохи вівсянки з ложкою меду або ягодами і запийте несолодким чаєм. Голод зникне вже після другої ложки.

Чай з сиром

Можна обдурити організм рідиною і випити чашку чаю з додаванням половинки чайної ложки меду або ж заварити трав’яний чай. Якщо терпіти голод зовсім не під силу, то до чаю візьміть маленький шматочок сиру, повільно і ретельно його жуйте, запиваючи чаєм. Але такий спосіб вгамує голод ненадовго, щоб тільки ви встигли заснути і протрималися до ранку.

 

Горішки

Що можна їсти на ніч. Продукти для вечірнього перекусу

Горішки – мигдаль, фундук, волоський горіх і ін. Дуже калорійні і швидко наситять. Але головне не перестаратися і не з’їсти більше 10 штук.

Незважаючи на те, що ми запропонували вам низькокалорійні продукти, варто стежити все ж за порцією, щоб не їсти, так би мовити, до відвалу проти ночі. Так як великі обсяги з’їдених продуктів забезпечать розтягування шлунка, а це значить, що ви будете в майбутньому з’їдати все більше їжі і схуднути буде вкрай складно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів