Проста суміш від багатьох проблем зі здоров’ям

З цим рецептом я позбавилася від грипу всього за декілька днів!

З давніх часів харчова сода використовується як союзник у боротьбі з багатьма захворюваннями, починаючи від дерматологічних проблем і закінчуючи грипом.

Харчова сода, також відома як бікарбонат натрію, є білим порошком, який є на кожній кухні.
Переваги харчової соди :

1. Покращує травлення

Цей інгредієнт є кращим другом для травної системи, оскільки він допомагає полегшити метеоризм і швидше переварювати важку їжу.

2. Природний антацид

Сода ідеально підходить для лікування гастроезофагеального рефлюксу, оскільки він перетворює соляну кислоту, яка піднімається з шлунку в стравохід в хлорид натрію. Це перетворення зупиняє паління і забезпечує негайне полегшення дискомфорту.

3. Очищення

Сода допомагає печінці позбавитися від токсинів, які ваш організм не може переварити.

4. Антисептик

Завдяки своїм властивостям бікарбонат натрію служить для полегшення інфекцій і нейтралізації бактерій і вірусів. Відомо, що він допомагає зменшити біль і запалення у разі інфекції горла.

5. Грип

Цей домашній засіб, широко використовується для лікування грипу і застуди. Це кращий помічник, коли справа доходить до боротьби з бактеріями, які викликають грип, а також він допомагає зменшити симптоми.

6. Боротьба з циститом

Вживаючи бікарбонат, ви допомагаєте своїм ниркам створювати захисний бар’єр від бактерій. У разі інфекції сечовивідних шляхів рекомендується також вживання бікарбонату натрію, оскільки він допомагає лікувати симптоми цієї інфекції.

Ми відмітили, що бікарбонат чудово підходить для боротьби з бактеріями, інфекціями і різними захворюваннями. А поєднання харчової соди з медом ідеально підходить для лікування дерматологічних проблем, особливо в ділянці обличчя.

Бікарбонат може допомогти вам усунути і запобігти появі прищів, лущення шкіри і позбавить від мертвих клітин.

Рецепт!

Інгредієнти:

¼ склянки харчової соди (120 г).

1 склянка бджолиного меду (250 г).

Підготовка:

Змішайте харчову соду з медом до однорідності і нагрівайте цю цю суміш на водяній лазні впродовж 10 хвилин при цьому постійно перемішуючи.

Застосування:

Доцільно вживати 2-3 чайних ложки цієї суміші щодня впродовж місяця. Ви можете робити це перед кожним прийомом їжі.

Не використовуйте цей засіб довше за 1 місяць, а також під час лікування уникайте вживання таких продуктів, як червоне м’ясо, борошно і цукор.

Ще один спосіб застосування харчової соди з медом, – це боротьба з акне або прищами.

Маска від прищів!

Ви можете використовувати цей препарат 1-2 рази в тиждень. Це допоможе вам позбавитися від мертвих клітин, бактерій, вугрів і надасть блиск вашому обличчю, оскільки він живить і зволожує вашу шкіру.

Інгредієнти:

2 столових ложки харчової соди (30 г).

1 ложка меду (15 г).

Лимонний сік.

Підготовка:

Створіть інгредієнти до утворення пасти, а потім нанесіть круговими рухами маску на обличчя і трохи помасажуйте. Залишіть на 10 хвилин, а потім видаліть маску з теплою водою.

Витріть обличчя за допомогою чистого рушника і зволожте шкіру кремом.

Важливо, перед застосуванням засобів з харчовою содою проконсультуватися з вашим лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів