Ефективний рецепт для очищення судин

От як очистити судини від нальоту, і запобігти утворенню небезпечних тромбів!

Наше харчування безпосередньо відбивається на нашому здоров’ї! Звичайно, неправильне харчування погрожує здоров’ю серцево-судинної системи.

Використання оброблених харчових продуктів, жирних продуктів, шкідливих токсинів і хімічних речовин призводить до численних серцево-судинних захворювань, і навіть до серцевого нападу.

На жаль саме така їжа є найсмачнішою і бажанішою!

Саме тому ми збираємося вам розповісти вам рецепт чудового 3-компонентного засобу для інтенсивного очищення судин, що допоможе запобігти розвиток проблем з серцево-судинною системою.

Рецепт!

Інгредієнти:

Часник – 8 голівок.
Трохи імбиру.
300 грам чистої питної води.
Лимон 8 шт.

Спосіб приготування:

Вимийте лимони і наріжте їх на шматочки, тепер очистите часник і імбир. Потім додайте усі інгредієнти у блендер і змішуйте, поки не отримаєте однорідну суміш.

Після цього перелийте суміш в каструлю і додайте воду. Поставте каструлю на вогонь і як тільки суміш почне закипати, зніміть її з вогню.

Бережіть суміш, яка у вас вийшла в пляшках.

Застосування:

Цей засіб слід приймати щодня, по 1 ст. л. за дві години до їжі, на голодний шлунок. Окрім вживання, додатково рекомендується проводити регулярні тренування принаймні 3 рази в тиждень впродовж усього вашого лікування.

Не сумнівайтеся, результати будуть дивовижними!

Перед застосуванням цього рецепту обов’язкова консультація лікаря! Самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів