Простий спосіб очищення організму

Біл, більше 20 років, щодня використовуючи цей метод, захищаючи своє тіло від захворювань!

Ми усі хворіємо на простудні захворювання, особливо в холодну пору року. Але є простий спосіб, який допомагає запобігти цим неприємностям.

Він відмінно очищає дихальні шляхи і усуває закладеність носа. Тому, якщо у вас є риніт або синусит, рецепт вам швидко допоможе позбавитися.

Це було опубліковано в книзі “Секрети людей, які ніколи не хворіють”. Один з цих людей, які ніколи не хворіють, – Біл Томпсон, 64 роки.

Його секрет – простий спосіб очищення перекисом водню. Формула цього популярного продукту – H2O2, тобто він має на один атом кисню більше, ніж вода.

Біл не хворів роками і, як повідомляється в книзі, його ехокардіограма була як у двадцятирічної людини.

І Біл, більше двадцяти років, щодня використовуючи цей метод, захищає своє тіло від захворювань.

І по збігу або ні, але відтоді він більше ніколи не хворів.

Тому ми теж вирішили застосовувати цей метод і результати нас порадували вже навіть після першого застосування!

Наповніть скляну або керамічну місткість (такої величини, щоб помістилася особа) 2-3 літрами теплої води, додайте 2-3 стол. ложки 3% перекису водню і перемішайте.

Вдихніть, а потім занурте обличчя в цю рідину, закриваючи рот і очі, видувайте повітря через ніс.

Вийміть голову з води, вдихніть і повторіть ще два-три рази. Не робіть відразу багато повторень, збільшуйте їх кількість поступово до семи разів, впродовж двох-трьох тижнів.

Якщо у вас чутливі вуха і ви приймаєте це лікування, використайте беруші.

Біл застосовує цей спосіб щодня, один раз в день, як тільки він прокидається.

О, вам не варто турбуватися про можливе вибілювання вій і брів, оскільки перекис водню занадто сильно розбавлений і не зможе вплинути на їх колір.

Не вдихайте воду.

Бажано використати очищену або кип’ячену воду, так ви отримаєте ще і чудове зволоження шкіри обличчя. Якщо у вас на шкірі обличчя є ранки, прищі або вугри – цей метод також допоможе швидше загоїти їх і не запобігти їх появі.

До речі, полоскання горла теплою водою з додаванням перекису водню, також допомагає швидко позбавитися від болю в горлі. Дуже ефективно допомагає прибрати наліт з поверхні мигдалин в горлі, що дуже допомагає при лікуванні ангіни.

Перед застосуванням цього методу, необхідно порадитись з лікарем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів