Простий і потужний засіб від безсоння

Неймовірно! Випийте напій з бананом і корицею за одну годину до сну і подивіться, що відбудеться!

Якість сну не просто життєво важлива для правильної функціональності організму. Адже, позбавлення сну може викликати ряд проблем зі здоров’ям, включаючи гіпертонію, депресію, дратівливість, слабкість, нервозність або низький рівень енергії впродовж дня.

Хороший нічний сон забезпечує повне розслаблення тіла і розуму, поліпшення функцій мозку і підвищення рівня енергії наступного дня.

Поганий сон, як правило, викликаний нездоровим харчуванням, бездіяльністю, відсутністю мінералів або занепокоєнням. Згідно з недавнім опитуванням, 50-70 мільйонів американців страждають від нестачі сну або розладів сну.

У наш час, коли атакує безсоння, більшість людей звертаються до снодійних. Проте, існує таке ж ефективне природне рішення цієї проблеми, і воно включає тільки 2 легко доступних інгредієнта:

1. Банан. Цей тропічний плід багатий мінералами, включаючи магній і калій, які надзвичайно корисні для поліпшення якості сну. Вони також зменшують негативний ефект кортизолу на м’язи і кровоносні судини.

2. Кориця. Кориця також пропонує безліч переваг для здоров’я, паралельно з цим вона має приємний аромат, який розслабляє і знімає втому з вашого тіла, разом з цим покращує травлення.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

1 банан.
Щіпка кориці.
1 склянка води.

Приготування:

Спочатку вимийте банан, після чого надріжте кінці банана. Налийте воду в каструлю, потім додайте банан. Доведіть до кипіння, потім дайте покипіти 10 хвилин. Процідіть рідину в чашку, потім додайте корицю.

Випийте цей дивовижний напій, що – покращує сон за 1 годину до сну.

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров’ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечне для Вашого здоров’я.

Джерело

Поділись


Новини партнерів