7 корисних добавок до чаю

Іноді нам хочеться чогось цікавішого, ніж звичайний чорний/зелений чай. Але магазинні чайні напої з ароматизаторами фруктів чи спецій – не найкращий вибір. Пропонуємо вам натуральну альтернативу – 7 добавок до чаю, одночасно смачних і корисних.

1) Жасмин – допомагає впоратися з загальним занепадом сил і симптомами хронічної втоми, піднімає знижений артеріальний тиск і збуджує апетит.

2)Імбир. Корінь імбиру можна натирати на тертці, заварювати окропом або додавати шматочки в заварку. Він чудово зігріває, бадьорить і активізує обмін речовин. А про користь для імунітету, не чув тільки лінивий.

3)М’ята Запашні листочки м’яти, заварені з чорним чаєм, мають заспокійливу дію. М’ята допомагає від нетравлення шлунка, при температурі під час застуди або грипу, знімає роздратування і зменшує кашель при бронхіті.

4)Калина Ці ягоди – джерело вітамінів. Розітріть їх з цукром та додайте до чаю.

5)Кориця Ця ароматна приправа допоможе створити затишок у домі, налаштує вас на романтичний лад та подарує гарний настрій. А ще кориця підвищує лібідо! Тож додайте дрібку меленої кориці у чай або покладіть у нього 1 паличку цієї прянощі.

6)Кардамон Він не лише надасть вашому напою вишуканого смаку – кардамон ще й знімає головний біль.

7)Бадьян Гарячий чай з бадьяном популярний в Мароко, допомагає при болях в горлі і кашлі. До того ж, зірочки бадьяну зроблять ваш напій красивим та неординарним.

Джерело

Поділись


Новини партнерів