5 пар продуктів, які не варто поєднувати

Кавун і солоне
Поєднання кавуна і солінь шкодить не стільки шлунку, скільки зовнішньому вигляду – ця суміш зробить ваше обличчя набряклим через те, що рідина збереться і затримається в організмі.

Диня і алкоголь
Легка літня закуска під випивку може вийти вам боком – така суміш призведе вас прямо в туалет і надовго. Втім тут справа не в алкоголі, а саме в дині – запивання її холодною водою, кефіром або йогуртом призводить до таких самих наслідків.

Пиво і арахіс
Стандартна закуска для пива теж може погано позначитися на вашому здоров’ї – будучи представники не горіхових, а бобових, арахіс є важким продуктом для організму, а алкоголь до всього іншого нейтралізує всі його корисні властивості.

Крохмаль і кисле
Не вживайте такі продукти, як помідори і апельсини, в поєднанні з крохмалем, інакше у вас в шлунку відбудеться хімічна реакція, в наслідок якої продукти втратять всі свої корисні якості, а значить, стануть марним вантажем в вашому шлунку.

Читайте також: Що буде з організмом, якщо кожен день їсти часник (відео)

Кава і сніданок
Ароматна кава у поєднанні з житнім тостом з маслом або джемом — запорука прекрасного ранку, ось тільки не корисного, адже кофеїн перешкоджає всмоктуванню в організм корисних речовин з вашого сніданку, зокрема кальцію.

Джерело

Поділись


Новини партнерів