5 важливих точок на обличчі для оздоровлення очей

90% всіх захворювань пов’язано з порушенням кровотоку. Коли починається проблема з очима, це означає, що почалися порушення кровотоку навколо очей.

Пов’язано це з тим, що енергетичні канали , які тут проходять, стають непрохідними.

Тому дуже важливо щодня масажувати 5 важливих точок навколо очей  (ці точки всі парні, симетричні)

1. Точки, що знаходяться на початку брови. Поставте пальці на початок брів і нащупайте маленьку ямку в кістці. Масажувати точки треба круговими рухами кісточками великих пальців, стислих в кулаки рук (краще всього 36 разів).

2. Потрібно визначити на очах середину очного яблука. Звідси проведемо перпендикуляр вгору і потрапимо в середину брови, в найвище її місце. Ці точки також масажуються кісточками великих пальців 36 кіл за годинниковою стрілкою і 36 проти годинникової стрілки.

3. Точки на кінчиках брів (там теж є ямочки в кістці) масажуються кісточками великих пальців 36 кіл за годинниковою стрілкою і 36 проти годинникової стрілки.

4. Точки на вилицях – найвище місце на вилицях (там теж є ямочки в кістці). Ще спосіб знайти ці точки – пальці від куточків очей опустити перпендикулярно вниз і ви потрапляєте на ці точки. Також вони масажуються кісточками великих пальців 36 разів.

5. Ще одну пару точок знаходимо, опустивши пальці вниз від середини очного яблука і упершись в кістку очниці (також, намацавши там ямочки в кістці). Їх також масажуємо 36 разів.

І після масажу необхідно розслаблення: на скронях є таке місце, якщо поставити в нього великі пальці – вони «як би проваляться». Ставимо туди великі пальці, а вказівними – робимо рухи, щоб вони погладжували брови, око, та нижню повіку.

І на завершення потрібно зробити кругові рухи очними яблуками. Головою рухати не потрібно – тільки очними яблуками. Спочатку вгору – вниз (36 разів), вліво – вправо (36 разів), кругові рухи вліво (36 разів) і вправо (36 разів).

Така зарядка налагодить кровообіг не тільки для очей, а й для мозку.   

Поділись


Новини партнерів