Які види сиру найкорисніші?

Останнім часом дієтологи часто говорять про користь твердих та м’яких сирів.

Фахівці вирішили дізнатися, який же сир кращий – твердий чи м’який. Виявилося, що останні володіють більшою кількістю корисних властивовстей. Вони не такі калорійні, як тверді. Мова, перш за все, про фету, моцареллу, ріккоту.

Вчені говорять, що в сирі є такі унікальні сполуки, які допомагають боротися з раком печінки. Крім цього, в ньому є цинк, кальцій, вітамін В12. Єдиний мінус – калорійність, тому варто перейти на м’які і сирні сири.

Це знизить калорійність їжі, але при цьому ви будете отримувати все корисне з сиру.

Джерело

Поділись


Новини партнерів