Ефективний засіб проти росту ракових клітин

Ви навіть не повірите наскільки він ефективний, поки не спробуєте!

Дивлячись на інгредієнти цього соку, ви можете подумати, що смак не буде приємним, чи не так? Але це не так!

Ви захочете пити його регулярно, коли дізнаєтеся, що цей сік творить дива для вашого організму. Він багатий різними вітамінами, мінералами і фіто-поживними речовинами, такими як вітамін С, А, В1, В2, В6, Е і Д і мінералами, такими як калій, кальцій, залізо, йод, сірка і фосфор. Що ще важливіше, капуста містить одні з найважливіших протиракових речовин: сульфорафан, ізотіоцианат і індол-3-карбінол (I3C). Вони активізують механізми детоксикації в організмі і покращують здатність усувати шкідливі токсини і нормалізувати баланс гормонів.

Цей засіб також чудово підходить для очищення усього кишківника, що покращує травлення і полегшує втрату ваги! Ви навіть не повірите наскільки він ефективний.

Фактично, велика частина надмірних відходів скупчується в товстій кишці, що призводить до здуття живота і незручних відчуттів.

Крім того, цей напій також допомагає регулювати жирність шкіри і зменшувати вугри.

Ще один компонент цього напою – сірка, потрібна нашому організму для виробництва кератину, речовини, яка забезпечує здорове волосся, шкіру і нігті.

Спочатку смак соку може бути трохи неприємним для тих, хто не звик, тому цей рецепт містить яблуко і трохи лимона, щоб поліпшити смак і посилити ефективність.

Інгредієнти:

– 1 склянка нарізаної зеленої або фіолетової капусти
– 1 чайна ложка лимонного соку
– 1 зелене яблуко

Приготування:

Помістіть усі інгредієнти у блендер, додайте 200 мл очищеної або мінеральної води і ретельно подрібніть до отримання однорідності і негайно випийте для досягнення найкращих результатів.

Рекомендується вживати 1 склянку в день впродовж 10- 15 днів, потім зробити перерву на 20 днів і повторити курс знову. Потім можна вживати цей напій 2-3 рази в тиждень для профілактики проблем травлення і усунення зайвої ваги.

Джерело

Поділись


Новини партнерів