Простий засіб, який очищає кишечник, печінку і допомагає скинути вагу

У нас є для вас один неймовірний рецепт! Коли ви дізнаєтеся наскільки він цілющий, ви теж включите його в свій раціон харчування!

І це дуже простий рецепт, що складається всього з трьох інгредієнтів, але ці інгредієнти володіють потужною цілющою силою. Силу цих рослин люди використовували протягом століть.

Алое без сумніву має властивості, які допомагають організму позбавитися від токсинів, усунути запальні процеси в організмі, оновити кров, налагодити травлення і дуже чудовий вплив робить на стан шкіри і волосся.

Його застосовують і зовнішньо і внутрішньо. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати цілющий засіб на основі соку алое або столітник, який варто випивати вранці перед сніданком.

Другий інгредієнт цього засобу – це лимон. У поєднанні з соком алое вони допомагають організму активізувати процес усунення зайвої ваги.

Вони також регулюють і стабілізують рівень цукру в крові, що сприяє зменшенню апетиту.

Вони також надають м’яку проносну дію, яка допомагає глибокому очищенню всього кишечника, що призводить до кращого засвоєння їжі, усунення токсинів і, таким чином, досягається баланс функцій всього організму.

І це здорово, чи не так?

Тепер ви дізнаєтеся рецепт з алое і лимоном, який очищає кишечник, печінку і допомагає скинути вагу і не тільки! Вже після першого тижня щоденного вживання я позбулася набряків, лущення і свербіння шкіри. А після другого у мене налагодився стілець і тиск, минули постійні головні болі і втома.

Складові:

100 мл свіжозвареного зеленого чаю

1 чайна ложка свіжовичавленого лимонного соку

1 чайна ложка соку алое

1 чайна ложка натурального меду (за бажанням)

100 мл мінеральної або очищеної холодної води.

Приготуйте зелений чай як завжди, після цього додайте в нього холодну воду, сік лимона і алое. Добре перемішайте і додайте за бажанням мед.

Рекомендується вживати вранці на голодний шлунок за 40-60 хвилин до їжі.

Курс прийому – 10-14 днів. Ви можете повторювати такий курс через кожні 30 днів до отримання бажаних результатів. А вони будуть! Перевірено!

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

 

Поділись


Новини партнерів