Коли ми досягаємо певного віку, це нормально, коли ми помічаємо появу зморшок, вікових плям, зниження пружності шкіри.
Це відбувається через старіння організму і через те, що наша шкіра страждає впродовж багатьох років від різних шкідливих чинників довкілля.
Вітамін Е є потужним антиоксидантом, який чинить сильну дію на стан шкіри.
Ми пропонуємо вам кращі рецепти на основі вітаміну Е, застосування яких швидко усуне усі недоліки шкіри і зморшки значно зменшуватимуться після кожного їх застосування!
Ні для кого не секрет, що кращі джерела вітаміну Е – це натуральні продукти, але ми також можемо використовувати вітамін Е в капсулах, що дуже зручно, якщо у вас немає досить часу для приготування натуральних засобів.
От як правильно використовувати вітамін Е для краси і молодості нашої шкіри.
Маска з моркви і авокадо
Обидва продукти багаті вітаміном Е. Зваріть невелику кількість морква на повільному вогні, охолодіть і подрібніть. Візьміть 2 столових ложки морквяного пюре, 2 столових ложки пюре зі свіжого авокадо і додайте 8 капсул вітаміну Е, добре перемішайте і маска готова.
Перед застосуванням вимийте шкіру теплою водою, щоб ваші пори відкрилися і шкіра поглинула потрібні вам поживні речовини з маски. Потім нанесіть маску на шкіру обличчя, шиї і декольте на 20 хвилин, а потім видалите великою кількістю холодної води.
Бананова маска з капсулами вітаміну Е
Приготуйте 2 столових ложки бананового пюре і додайте вітаміну Е з 5 – 8 капсул і нанесіть на чисту шкіру на 30 хвилин. Змийте холодною водою.
Яєчна маска з вітаміном Е
Змішайте 1 жовток з вітаміном Е з 3-5 капсул і нанесіть на чисту шкіру обличчя шиї і декольте на 30 хвилин. Змийте теплою водою.
Робіть ці маски кожен вечір впродовж 10 днів, а потім через день. Ваша шкіра ставатиме гладшою, пружною і здоровою.
Продукти, багаті вітаміном Е, рекомендується вживати щодня, це допоможе вашій шкірі бути здоровим і молодим.
Вітамін Е містять такі продукти: морква, авокадо, яєчні жовтки, житній хліб, льняна олія, кокосова олія, зелені листові овочі, шпинат, мигдаль, фундук, маслини, волоські горіхи, кунжут, насіння чіа і льону.