Потужний засіб для схуднення і очищення кишківника

Якщо Ви перепробували багато рецептів, і Вам жоден не допоміг – тоді Ви належним чином оціните результати цього засобу!

Ви вже давно мрієте скинути зайву вагу і отримувати задоволення від свого внутрішнього і зовнішнього стану? Звичайно, ніхто не відмовиться від струнких ніг, плоского живота, красивих рук і т. д. При цьому ми не хочемо витрачати час на тренажерний зал, і навіть не хочемо заїкатися про хірургічні процедури.
Саме тому ми знайшли для Вас простіший спосіб добитися відчутних результатів! Цей природний засіб дасть вам тіло, про яке ви завжди мріяли!

Вам знадобиться всього 2 інгредієнти для приготування цього натурального засобу. Просто лимон і чіа! Ці два інгредієнти надзвичайно корисні для вашого здоров’я. Лимон має потужні антиоксидантні і противірусні властивості, завдяки чому допомагає понизити вагу, прибрати живіт і запобігти різним захворюванням. Більше того, він містить клітковину, яка має хорошу властивість виводити токсини з організму. Чіа – відмінне джерело клітковини. Вони також мають сильні антиоксидантні властивості і покращує Ваш загальний стан здоров’я.

Отже, дізнайтеся, як приготувати цей неймовірний засіб!

Необхідні інгредієнти:

– Склянка води
– Ложка насіння чіа
– 1 ложка лимонного соку
– Ложка меду

Спосіб приготування:

Помістіть насіння чіа в склянку води і дайте їм постояти 1 годину. Потім видаліть насіння з води і змішайте їх з іншими інгредієнтами. Додайте суміш у блендер і збивайте упродовж пари секунд. Цей напій треба пити кожен ранок перед сніданком.

Перед застосування засобу необхідна консультація лікаря!

Джерело

Поділись


Новини партнерів