Потужний напій для оновлення роботи печінки

Все частіше лікарі звертають нашу увагу на той факт, що правильна робота печінки є вирішальним чинником для загального стану здоров’я.

Регулярне очищення печінки може забезпечити численні переваги для здоров’я усього організму і самопочуття.

Наша печінка знижує свої функції через вживання оброблених харчових продуктів, фізичної бездіяльності, забрудненого довкілля, вживання алкоголю і продуктів з низьким вмістом поживних речовин, що призводить до накопичення токсинів і жирів в печінці.

Отже, щоб зупинити цей процес, ми повинні детоксифікувати свою печінку. Цей смачний і натуральний сік з 6 інгредієнтів ефективно зробить це за нас.

Процедура очищення печінки включає вживання легко засвоюваних поживних продуктів, таких як буряк, брокколі, морква, капуста, гречка, пшоно, нут, яблука, апельсини і ягоди. Бажано виключити на 3 дні усі продукти тваринного походження для отримання найкращих результатів.

Вживання цього потужного соку, у поєднанні з рослинним харчуванням, забезпечить ваш організм важливими поживними речовинами, антиоксидантами і електролітами.

Виходити з 3 денного очищення рекомендується поступово, додаючи щодня 1 порцію продуктів тваринного походження (варені яйця або тушкована риба).

Дізнайтеся, як приготувати цей чудово цілющий напій!

Буряк і морква багаті бета-каротином (вітаміном А) і рослинними флавоноїдами, які стимулюють і покращують функцію печінки.

Інгредієнти:

1/2 склянки нарізаної капусти
1 чайна ложка лимонного соку або 1 столова ложка апельсинового соку
1 яблуко
1 маленький шматочок кореня імбиру
1/2 склянки нарізаного буряка
1/2 склянки нарізаної моркви

200 мл очищеної або мінеральної води

Збийте усі інгредієнти у блендері або соковижималці. Рекомендується випивати відразу і бажано на голодний шлунок. Пити по 200-300 мл три рази в день між прийомами їжі впродовж 3 днів.

Результати ви отримаєте приголомшливі: покращується настрій, з’являється енергія і легкість в тілі, зменшуватимуться головні болі і болі в суглобах, а також покращується якість нічного відпочинку.

Ви можете вживати цей сік 2-3 рази в тиждень для профілактики захворювань печінки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів