Ефективний засіб для росту волосся

Довге, сильне волосся завжди було синонімом жіночої краси. Довге волосся має особливу привабливість.

Ламкість, випадіння волосся і слабке його зростання засмучує усіх жінок.

Сьогодні ми пропонуємо вам поживну і зміцнюючу маску, за допомогою якої ви можете зміцнити своє волосся, прискорити їх зростання і зробити їх блискучими.

Ця маска має поживні властивості які активують кровообіг голови і зміцнюють корені. Її перевага перед іншими подібними масками полягає в тому, що вона не є агресивною для шкіри і не змінює жирність шкіри голови і не сушить волосся.

Вона дає нову життєву силу волоссю, повертаючи блиск і покращуючи зовнішній вигляд волосся. Завдяки значній кількості антиоксидантів і зволожуючих речовин, вона прискорює відновлення клітин і запобігає передчасному старінню.

Гірчиця дуже ефективний засіб для волосся. Косметична промисловість використовує її стимулюючу дію при приготуванні шампунів і капілярних масок.

Вона чинить зігріваючу дію, яка вказує на те, що циркуляція голови і фолікулів активується. Вона також багата вітамінами і мінералами, які збільшують товщину волосся, одночасно сприяючи їх зростанню.

Перед застосуванням рекомендується провести невеликий тест, щоб переконатися, що маска не викликає алергічних реакцій. Нанесіть невелику кількість маски на шкіру внутрішньої сторони ліктя і почекайте 10-15 хвилин.

От як приготувати цю маску для зростання і зміцнення волосся

інгредієнти:

1 столова ложка гірчичного порошку (10 г)
1 яйце
2 столових ложки оливкової олії (для сухого волосся) або 2 столових ложки натурального меду (для жирного волосся) або 1 столова ложка кокосової олії і 1 столова ложка меду (для нормального волосся)
трохи теплої води

Приготування:

Помістіть гірчичний порошок в миску і додайте трохи теплої води, щоб сформувати м’яку пасту.
Додати оливкову олію, перемішати і додати збите і проціджене яйце. Отримавши однорідну суміш, залиште її на 5-7 хвилин і приступайте до застосування.

Розподіліть маску на корені, а потім по усій довжині волосся і накрийте шапочкою для душу. Залишіть діяти на 20-30 хвилин.

Повторіть маску два-три рази в тиждень протягом як мінімум двох послідовних місяців. Результати перевершать усі ваші очікування!

Джерело

Поділись


Новини партнерів