Міцний імунітет: медики назвали головний рецепт

Експерти знайшли спосіб збереження сильного імунітету. Дотримання певних правил дозволить людині залишатися здоровою навіть під час епідемії.

Згідно з висновками медиків, для імунітету дуже важливий здоровий сон. Для того, щоб зміцнити своє здоров’я, необхідно спати мінімум по 7 годин на добу. В іншому випадку організм починає використовувати всі залишки енергії для підтримки сил в стані неспання, не залишаючи їх для імунної системи.

Ще одним ключовим фактором збереження імунітету є дихальна гімнастика. Сильні легені дозволяють організму насичуватися киснем значно швидше, через що він більш активно бореться з усіма проблемами і недугами. Крім того, подібний вид гімнастики покращує кровообіг, мозок працює більш стабільно.

Також на роботі імунної системи позначається регулярне вживання овочів і фруктів. За словами фахівців, вітаміни, що містяться в них, сприяють боротьбі з різними захворюваннями, зокрема інфекційними. Крім того, дуже важливі прогулянки на свіжому повітрі, які дозволяють не тільки наситити організм киснем, а й позбутися втоми.

Джерело

Поділись


Новини партнерів