Потужний засіб, який швидко очистить судини і печінку

Проблеми з серцево-судинною системою є причиною смертності №1. Але не всі знають, що однією з найважливіших причин серцево-судинних захворювань є наше харчування і пасивність.

Ви запитаєте чому? Адже здоров’я серця безпосередньо залежить від здоров’я і чистоти судин і артерій, а еластичність і здоров’я судин залежить від нашого харчування і фізичних навантажень.

Вправи допоможуть зберегти еластичність судин, а також стимулюють рух лімфатичних потоків, які допоможуть позбутися від токсинів і шлаків в усьому організмі.

Як стверджують фахівці, найкращими ліками є профілактична медицина.

Тому ми вирішили розповісти вам про рецепт, який складається всього з 3 інгредієнтів. Цей домашній засіб допоможе розблокувати і поліпшити рух крові в артеріях, зменшити вміст жиру в крові, а також регулювати кров’яний тиск і запобігти інфаркту!

Також цей домашній засіб допоможе позбутися від втоми, очистити печінку, зміцнити вашу імунну систему, а також запобігти грипу та іншим видам інфекцій.

Рецепт!

Щоб зробити цей чудовий домашній засіб, вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Імбир (1 корінь невеликого розміру).
  • Лимони (2 одиниці).
  • Вода (3,8 літра).
  • Часник (4 великих зубчики).

підготовка:

Спочатку вам необхідно вимити лимони, нарізати їх невеликими шматочками і помістити в блендер. Потім необхідно очистити корінь імбиру, нарізати його невеликими шматочками і теж помістити в блендер. Робимо те ж саме з часником, і кидаємо його в блендер. Ці 3 інгредієнта розріджують разом до однорідності.

Тепер візьміть каструлю, вилийте в неї воду, додайте розріджену суміш, перемішайте і поставте на невеликий вогонь.

Час від часу помішуйте цю суміш і перед тим, як вона почне кипіти, зніміть з вогню і дайте їй охолонути.

Після повного охолодження розлийте рідину по пляшках і зберігайте в холодильнику.

застосування:

Цей засіб слід приймати щодня за дві години до першого прийому їжі, тобто натщесерце.

Рекомендована кількість – 1 склянка на день. Перед застосуванням ліки слід розмішати, щоб змішати лимон і часник, які залишаються на дні пляшки.

Якщо ви додасте ці ліки в свій щоденний раціон, то незабаром ви побачите, що ваш кров’яний тиск не виходить з-під контролю.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я, перед застосуванням порадьтеся з лікарем.

Поділись


Новини партнерів