Цілющі засоби від проблем з шлунком

Ці засоби не лише цілющі, але і дуже смачні! Результати вас здивують!

Ці природні засоби допоможуть вам поліпшити травлення і здоров’я сечовивідних шляхів.

Шавлія є однією зі старих лікарських трав, добре відомих з давніх часів, і зараз люди використовують її цілющу силу для вирішення багатьох проблем зі здоров’ям.

Шавлія використовується у багатьох сиропах і пігулках, його лікувальні властивості доведені в численних дослідженнях. Чай з шавлії – найбільш відповідний спосіб витягнути кращі цілющі властивості цієї сприятливої для здоров’я трави.

Ми пропонуємо вам два рецепти на основі шавлії і інших цілющих трав, корисних для поліпшення травлення і усунення інфекцій і інших проблем сечових шляхів.

Ці засоби також допоможуть посилити імунітет, позбавитися від запалення в організмі, нормалізувати гормональний баланс, омолодити шкіру і позбавитися від втоми і безсоння.

Особливо корисні ці засоби для жінок старше 45 років, оскільки в цьому віці найчастіше виникає гормональний дисбаланс і сечові інфекції.

Приготуйте цей чай для поліпшення травлення, зміцнення нервової системи, усунення безсоння і омолоджування шкіри :

1 столова ложка шавлії
1 чайна ложка ромашки
1 чайна ложка меліси
Змішайте усі інгредієнти з 500 мл очищеної води. Дайте йому настоятися три години. Через три години помістіть цю суміш на вогонь. Кип’ятіть впродовж 1-2 хвилин в закритій каструлі. Пийте від 2 до 3 чашок теплого чаю за півгодини до їжі.

Підготуйте цей чай для лікування інфекцій сечових шляхів:

1 столова ложка шавлії
1 столова ложка листя берези
1 столова ложка виноградних кісточок

Приготуйте чай, заливши 1 склянкою окропу 1 чайну ложку суміші усіх цих інгредієнтів. Настоювати 15-20 хвилин, процідити. Пийте щодня по 2-3 чашки між їдою.

За словами людей, які пробували цей чай, він дійсно дуже ефективний!

Джерело

Поділись


Новини партнерів