Названий найефективніший метод очищення організму

Для того, щоб гарненько очистити судини і шлунково-кишковий тракт від токсинів, харчового сміття, шлаків та інших шкідливих відкладень, в тому числі солей і холестерину, людині потрібно хоча б на добу вдатися до голодування. Але в той же час не припиняти пити багато води.

Метод короткочасного голодування можна розділити на кілька різних способів, тобто:

– протягом доби пити тільки воду;

– разом з водою вживати сирі фрукти або овочі;

– не їсти нічого після обіду до сніданку наступного дня;

– відмовитися від м’яса, каш, молочних продуктів, а розвантажуватися на нежирній рибі і овочах;

– голодувати одну добу в тиждень, вживаючи тільки воду, зелений чай, трав’яні відвари, каву та інші напої.

Ви можете вибрати будь-який зручний для вас метод короткострокового голодування, але яким би способом ви не скористалися, ваш організм буде вдячний, оскільки з нього вийде основна частина токсичних речовин, що роблять негативний вплив на здоров’я людини в цілому.

Скільки потрібно пити води під час “голодного” дня?

Дієтологи рекомендують не перевищувати норму в 30 мл води на 1 кг ваги людини. Але якщо ви поєднуєте очищення організму зі спортом, то під час тренування бажано пити більше води, щоб попередити зневоднення.

Потрібно повністю виключити з меню сіль і цукор, так як вони затримують воду і, відповідно, гальмують процес очищення судин і кишечника, а також печінки, нирок та інших внутрішніх органів.

До слова, короткочасне голодування – це не тільки ефективний метод очищення організму, але ще і відмінний спосіб схуднути на 1 кг всього за 24 години.

Джерело

Поділись


Новини партнерів