Ефективний рецепт для регулювання тиску і рівня холестерину

Не варто витрачати багато грошей! Цей засіб реально працює! Спробуйте і ви!

Досягши середнього віку захворювання і проблеми, пов’язані з холестерином і високим кров’яним тиском, починають бути справжньою проблемою, саме тому багато людей досягаючи 50, починають приймати пігулки, щоб контролювати рівні холестерину і артеріального тиску.

Істина в тому, що це дуже вигідний бізнес для лабораторій і аптек, оскільки їх ефективність дуже сумнівна. Тому не варто витрачати гроші на пігулки, краще спробуйте натуральні методи.

При підвищеному артеріальному тиску або високому рівні поганого холестерину (який осідає на стінках артерій і судин) ви можете використовувати цей простий домашній засіб. Приймайте його впродовж 7 днів підряд без перерв і ви будете вражені змінами у вашому самопочутті!

Цей рецепт складається повністю з натуральних інгредієнтів і не має побічних ефектів.

Це рецепт неймовірно ефективний, і окрім того, що він піклується про ваш тиск і рівень холестерину, він також зміцнює вашу імунну систему дивовижним чином.

Рецепт!

Інгредієнти:

– Імбир – невеликий шматочок
– Часник – 1 зубчик
– Яблучний оцет – 1 ст. л.
– Мед – 1 ч. л.
– Сік лимона – 1 ст. л.

Підготовка:

Для приготування цих ліків спочатку вам треба натерти на дрібній терці імбир і часник, потім покласти усі інгредієнти у блендер і подрібнити.

Зберігати ці ліки можна в холодильнику в герметичному скляному контейнері з кришкою впродовж п’яти днів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів