Потужна трава для запобігання інсульту та інфаркту

Естрагон (тархун)– це трава, яка зазвичай використовується для приготування різних соусів і страв. Багато людей також люблять пити чай з ним і він пропонує так багато користі для здоров’я. Особливо корисно для профілактики інфаркту і інсульту, оскільки з’єднання, що містяться в його складі, перешкоджають утворенню тромбів.

Додайте чай з естрагону у свій раціон – двічі в день або коли вам це треба, радять експерти.

Неважко полюбити смак чаю з естрагону, оскільки він є унікальним і смачним. Проте, на відміну від більшості інших трав’яних чаїв, свіже листя естрагону чудове для приготування чаю. За словами прибічників чаю естрагону, листя, як правило, втрачає велику частину своїх властивостей при висушуванні, тому свіже листя є кращим.

Приготування чаю з естрагону досить просто. Все, що вам треба зробити, це помістити 1 чайну ложку свіжого листя естрагону в чашку киплячої води, дайте настоятися не менше 5 хвилин. Після цього процідите. Ви можете додати трохи меду або стевії.

Оскільки естрагон дуже легко виростити, то дуже важливо мати постійний запас свіжого листя естрагону про всяк випадок, якщо ви закохалися в чай ​​естрагону. Ви можете вирощувати його в горщику, забезпечивши достатню кількість сонячного світла.

Ось яку користь для нашого здоров’я приносить вживання цього чаю:

Він бореться з безсонням

Вже багато років багато людей, які насилу засинають і погано сплять вночі, випивають чашку чаю естрагону перед сном. Він здатний заспокоювати як розум, так і тіло, тому він допомагає боротися з безсонням. Безсоння чинить занадто негативну дію на наше здоров’я.

Він знижує рівень стресу

Життя у світі, що швидко міняється, може дати відчуття стресу, що може сильно позначитися на здоров’ї, якщо воно залишиться безконтрольним. На щастя, існує так багато способів зменшити рівень стресу, і один з найефективніших – випити чашку чаю естрагону, яка здатна змусити вас почувати себе спокійно і розслаблено.

Це запобігає тривозі

Багато людей в наші дні також страждають від тривожного розладу, що може заважати їх повсякденному життю і робить їх більше напруженими. Хоча є ліки від занепокоєння, більшість з них викликають небажані побічні ефекти. Говорять, що чашка чаю естрагону до двох раз на день допомагає в боротьбі з нападами тривоги.

Це полегшує розлад шлунку

Відомо також, що повільне вживання чашки чаю естрагону, ефективно для боротьби з розладом шлунку, який, як правило, буває особливий після вживання важкої їжі або чогось занадто гострого або жирного. Тому, окрім чаю імбиру, ви також можете позбавитися від цього неприємного розладу шлунку чашкою чаю естрагону.

Він контролює гіперактивність

Цілителі рекомендують чай естрагону для дітей, які є гіперактивними, що перешкоджає їх здатності вивчати нові речі.

Він усуває паразитів

Цілителі розраховують на чай естрагону при лікуванні паразитів в кишківнику, таких як стрічкові черв’яки і круглі черв’яки. Присутність цих паразитичних черв’яків в кишківнику може викликати безліч проблем із здоров’ям, і в основному включає дефіцит деяких поживних речовин, який негативно позначається на здоров’ї усього організму.

Вагітні і годуючі жінки не повинні вживати чай естрагону і інших спеціальних препаратів, що містять цю траву. Ті, у кого є серйозні захворювання або приймають ліки, повинні спочатку отримати консультацію лікаря.

Джерело

Поділись


Новини партнерів