4 потужні засоби для пружності шкіри обличчя

Я в повному захваті від рецепту №3! Відмінний результат вже після першого застосування!

Сьогодні існує безліч чинників, які негативно впливають на зовнішній вигляд і здоров’я шкіри: погане харчування, забруднення, надмірна дія сонця, зневоднення і звичайні косметичні засоби.

У цій статті ми розповімо, як ви можете боротися з проблемами старіння, провисання шкіри за допомогою цих саморобних лосьйонів, виготовлених з натуральних продуктів, таких як моркву, огірки, лимон і яблучний оцет.

Чому ми повинні використовувати тонік?

Ми постійно повинні доглядати за шкірою, якщо хочемо уникнути погіршення зовнішнього вигляду, провисання шкіри, зморшок і пігментних плям. Хоча багато людей щодня зволожують шкіру, багато хто забуває, що є важливий перший крок: тонік.

Рекомендується використати тонік двічі в день:

Уранці вимийте обличчя холодною очищеною водою.

Ввечері перед сном. Спочатку видаліть макіяж, а потім нанесіть тонік. Ми повинні зволожувати і живити шкіру обличчя. Дуже важливо вибрати натуральний тонік, вільний від спирту і інших агресивних інгредієнтів для шкіри. Ці синтетичні з’єднання змінюють природний рН шкіри, дозволяючи проникати токсичним речовинам через пори і, кінець кінцем, погіршують зовнішній вигляд нашого обличчя.

Морква

Морквяний тонік захищає шкіру від сонячних променів, а її компонент бета-каротин дає нам дуже красивий і рівний тон шкіри. Кращий метод – зробити подвійне лікування, внутрішнє і зовнішнє. Кожен ранок перед сніданком випивайте розбавлений водою морквяний сік. Нанесіть на чисту шкіру за допомогою ватного диска невелику кількість розбавленого морквяного соку, потім змийте мінеральною водою через 15 хвилин.

Після цього нанесіть на вологу шкіру невелику кількість кокосової олії – воно ефективно захищає шкіру від шкідливої дії сонячних променів.

Огірок

Він дуже багатий водою, дуже освіжає і зволожує, а також очищає і заспокоює шкіру обличчя, що дуже корисно, коли ви прокидаєтеся з “пом’ятим” обличчям або опухлими повіками. Ви можете використовувати його декількома способами: протирати обличчя шматочком огірка, наносити на шкіру огірковий сік, протирати обличчя замороженим соком огірка. І ваша шкіра буде прекрасна!

Яблучний оцет

Це простий тонік, який жінки використали ще в древні часи. Нам просто потрібний високоякісний яблучний оцет, краще домашній, щоб ви могли отримати максимум вітамінів і мінералів.

Додайте одну частину яблучного оцту в чотири частини очищеної води. Наносьте на шкіру після умивання.

Розмарин

Цей також стародавній засіб для краси. Розмарин – дуже корисна лікарська рослина для поліпшення кровообігу і для омолоджування шкіри. Ми можемо використати два різні способи: помістити сухе листя розмарину в яблучний оцет (1 столова ложка на 1 склянку оцту) настоюйте 7-10 днів. А потім змішати 1 чайну ложку настою з 2 столовими ложками очищеної води і нанесіть на шкіру, за допомогою ватного диска. Застосовувати 2 рази в день на чисту шкіру обличчя і ви дуже швидко помітите результати!

Джерело

Поділись


Новини партнерів