Ці два продукти – ідеальне поєднання для бажаючих скинути вагу

Якщо людина намагається скинути вагу, і їй хочеться прискорити цей процес, ймовірно, варто переглянути свій раціон. Експерти рекомендують на сніданок разом з кавою або чаєм обов’язково з’їдати яйце. Було встановлено, що багато відвідувачів спортзалів використовують кофеїн в складі тренувальних комплексів. А додавання сирого яйця може посилити позитивний ефект.

Вчені знайшли свідчення того, що в Угорщині, скандинавських країнах, у В’єтнамі і ряді інших країн люди вже давно змішують сире яйце і гарячу чорну каву. І зараз ця суміш почала знову набирати популярність як напій, який варто вживати перед тренуванням. Якщо випити сире яйце, можна заразитися сальмонельозом. Але гаряча кава робить його безпечним (бактерії не люблять високих температур).

До речі, ще в 2013 році японська компанія Kao Japan випустила каву під маркою Healthya, яка обіцяла спалювати жирові відкладення. Для досягнення заявленого ефекту, кавові зерна обсмажують в 2,5 рази довше, ніж зазвичай. За рахунок цього виробляється більше хлорогенової кислоти.

Читайте також: Як швидко схуднути взимку: поради практикуючих експертів

Для зниження кількості оксидів, що утворюються в результаті додаткового випалу, використовується спеціальна речовина. Виробник заявляє, що в ході 12-тижневого дослідження випробовувані після вживання кави Healthya втратили в середньому до 1,5 кілограма. В експерименті брали участь 109 чоловіків і жінок, які страждали від ожиріння і вживали по 185 мілілітрів спеціальної кави в день. В результаті 25% випробовуваних повідомили про втрату ваги після чотирьох тижнів, 51% – після восьми тижнів і 72% – після 12 тижнів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів