Як швидко схуднути взимку: поради практикуючих експертів

Ці рекомендації допоможуть вам швидко скинути зайву вагу і при цьому не нашкодити своєму здоров’ю.

Існує безліч способів схуднення і практично всі вони засновані на тому, щоб людина, що бажає скинути зайві кілограми, почала правильно харчуватися, дотримуючись низькокалорійної дієти, і займалася спортом.

Американські вчені знають, як взимку швидко худнути і при цьому сильно не перенапружуватися в тренажерному залі. Виявляється, ходьба по засніженому тротуару – це ефективний метод спалювання калорій. Для того, щоб домогтися максимального результату, потрібно ходити швидко і пройти не менше 7 км за 30-40 хвилин. Для огрядної людини ця відстань може здатися непереборною, але спробувати варто.

Прибирання снігу

Незалежно від того, в якому будинку ви живете – приватному або багатоповерховому, беріть лопату і виходьте розгрібати сніг 1-2 рази на день. Особливо, якщо погода так і шепоче, а сніг не припиняє йти цілодобово.

Всього за годину активного прибирання снігу ви втратите від 800 калорій, але це зовсім не означає, що потім можна буде щільно повечеряти і лягти спати. Випийте чашку зеленого чаю з медом і лимоном, виконайте ще якісь справи по дому, прийміть гарячу ванну або душ, а тільки потім вирушайте в ліжко. В такому випадку ефект буде помітний вже на наступний день і ви помітите, що стали легше на 0,5-1 кг.

Ліплення “снігової баби”

Ви думаєте зліпити сніговика – це просто? По-перше, дане заняття подарує вам масу приємних емоцій, особливо, якщо ви будете ліпити снігову бабу зі своєю дитиною або дітьми. По-друге, ви будете активно рухатися, кожен раз нахиляючись за черговою порцією снігу і піднімаючись в гору, щоб приліпити його до черговій кулі сніговика.

Читайте також: Низькокалорійна дієта продовжує життя на кілька років

Під час ліплення снігової баби можна пограти в сніжки, що теж миттєво спалює калорії.

Зараз практично у всіх регіонах України йде сніг і у кожного бажаючого є можливість провести час на вулиці з користю для душі і тіла. Було б бажання.

Джерело

Поділись


Новини партнерів