П’ять тибетських поз, які здатні омолодити ваш організм

Кожному з нас хотілося б відшукати заповітний засіб, здатний зупинити хід часу. Але багато хто з нас не знає, що існують пози, які принесуть нам омолодження, про яке ми так мріємо.

Експерти розповіли про тибетські пози, що приносять омолодження. Ви дізнаєтеся, що скинути з себе вагу, набрану за декілька років, зовсім не так вже й складно.

Йдеться про ряд поз і вправ, що розтягують нашу мускулатуру. На початку найкраще виконувати їх по 1-2 рази на день. Потім щотижня збільшуйте навантаження, додаючи ще по одному повторенню.

Якщо ви вже займаєтеся спортом, включіть ці пози в свою програму. Ви побачите, що омолодження не змусить себе чекати. Незабаром ви відчуєте себе набагато краще.
Секрет цих вправ полягає в тому, що вони активують всі залози ендокринної системи людини. А, як відомо, саме ендокринна система відповідає за життєдіяльність нашого організму і процеси старіння. Також від роботи цієї системи залежить наша вага і те, набираємо або втрачаємо ми кілограми.

Стоячи

Перша вправа виконується стоячи. Потрібно випрямитися і витягнути руки паралельно до підлоги, вниз долонями. Руки повинні знаходитися на лінії плечей. Виконайте  поворот за годинниковою стрілкою. Перед поворотом рекомендується зосередити погляд в одній точці. Повертайтеся, продовжуючи фокусуватися на цій точці якомога довше.

Лежачи

Ця вправа виконується лежачи на спині. Слід повністю випрямити руки і покласти їх долонями вниз. Пальці рук повинні залишатися притиснутими один до одного. Піднімайте голову, притискаючи підборіддя до грудей. Ця вправа буде ще ефективнішою, якщо ви зможете витягнути ноги над своїм торсом у напрямку до голови, не згинаючи при цьому колін.

Після цього опустіть ноги і голову на підлогу. Слідкуйте за тим, щоб коліна залишалися прямими. Ваші м’язи при цьому повинні залишатися розслабленими. Повторіть вправу ще раз. Підйом голови і ніг повинен супроводжуватися глибоким вдихом. Повертаючи ноги і голову в початкове положення, видихайте.

На колінах

Встаньте на коліна і випрямтеся. Покладіть долоні на спину. Нахиліть голову і шию вперед так, щоб торкнутися підборіддям грудей. Потім нахиліть їх назад, вигинаючи хребет. Притискаючи руки до ніг, поверніться у вихідне положення. Виконайте вправу ще раз.

Не забувайте робити вдих, вигинаючись назад, і видихати, повертаючись в початкову позицію.

Сидячи

Сядьте на підлогу і витягніть ноги вперед, розвівши їх в сторони. Зберігаючи торс прямим, притисніть долоні до підлоги біля сідниць. Потягніться підборіддям в сторону грудей, а потім максимально відкиньте голову назад. Підніміться, згинаючи коліна. Руки при цьому повинні залишатися прямими. Напружте всю мускулатуру тіла і поверніться у вихідне положення. Під час підйому тіла виконайте вдих. Напружуючи м’язи, затримайте дихання. Нарешті, видихніть, повертаючись в початкове положення.

Читайте також: 10 ефективних натуральних антибіотиків

Лежачи на животі

Для виконання цієї вправи вам потрібно лягти на живіт. Спирайтеся на підлогу долонями рук і зігнутими пальцями ніг. Долоні і стопи повинні залишатися прямими.
Руки розташуйте перпендикулярно підлозі. Хребет повинен залишатися вигнутим. Це дозволить зайняти позу розслаблення. Нахиліть голову назад якомога далі. Зігніть тіло в області стегон так, щоб його положення нагадувало перевернуту букву V. Нахиліть голову вперед, торкаючись підборіддям грудей. Виконайте глибокий вдих під час підйому тіла. Повністю видихніть повітря, опускаючи тіло і повертаючись до початкової позиції.

Джерело

Поділись


Новини партнерів