Грибок нігтів? Цей засіб на основі спирту і натуральних інгредієнтів допоможе вам!

Грибок може з’явитися як на руках, так і на ногах. Просто останній випадок більш поширений через використання певних видів взуття, що сприяють розвитку грибка.

Коли мова заходить про боротьбу з грибком , діяти потрібно максимально швидко – при виявленні перших же симптомів. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами одним рецептом на основі спирту і натуральних інгредієнтів, який завдяки своїм протигрибковим з’єднанням допоможе вам швидко перемогти грибок нігтів .

Грибок нігтів: як з ним боротися?

Засіб, який ми хочемо запропонувати вашій увазі, готується на основі спирту і натуральних інгредієнтів. Це продукт для зовнішнього застосування , що володіє антисептичними і протигрибковими властивостями, які допомагають знищити шкідливі мікроорганізми.

Спирт і його переваги

Для того щоб приготувати цей домашній протигрибковий засіб, вам знадобиться 90% етиловий спирт , той, що зазвичай знаходиться в аптечках, для надання першої допомоги.

Цей продукт відрізняється своїми дезінфікуючими і антибактеріальними властивостями: його наносять на уражені ділянки тканин, щоб запобігти розвитку інфекції. Таким чином, спирт ефективно бореться з різними видами бактерій і грибками , хоча і не атакує бактеріальні спори.

Спирт успішно застосовують і для лікування оніхомікозу, але одної його дії буде недостатньо, необхідно посилити його іншими інгредієнтами. 

Переваги перекису водню

Перекис водню є продукт натурального походження, який використовують для дезінфекції поверхневих ран. Його антибактеріальні і протигрибкові властивості ефективні для боротьби з грибком нігтів і грибком стопи.

Крім того, перекис водню допомагає прибрати жовтуватий відтінок нігтьової пластини, характерний при ураженні грибком. А ще запобігає ослабленню і руйнування нігтів .

Переваги білого оцту

Іншим натуральним інгредієнтом, який вам знадобиться, є білий оцет. Цей універсальний продукт широко відомий в кулінарії, медицині та побуті. Він має дезінфікуючі властивості.

Білий оцет містить органічні кислоти, які змінюють середовище для розмноження мікроорганізмів. Вони роблять її несприятливою для цього, зупиняючи, таким чином, розвиток інфекції.

Антисептичні та протигрибкові властивості допомагають перемогти грибок нігтів і запобігти погіршенню їх стану.

Це ідеальне рішення, щоб зменшити свербіж і пом’якшити уражені грибком тканини.

Як приготувати цей засіб на основі спирту і натуральних інгредієнтів?

Грибок нігтів і натуральні ліки

Для боротьби з грибком нігтів необхідно об’єднати всі перераховані вище інгредієнти. Це неважко, головне, застосовувати засіб регулярно, до повного зникнення симптомів.

інгредієнти :

  • 5 столових ложок 90% етилового спирту
  • 5 столових ложок перекису водню
  • 2 столові ложки білого оцту

засоби:

  • 1 скляна ємність з кришкою
  • ватний тампон

Спосіб приготування:

  • Налийте етиловий спирт в обрану скляну ємність і додайте туди перекис водню і білий оцет.
  • Закрийте кришкою і гарненько струсіть, щоб інгредієнти добре перемішалися.
  • Зберігайте в сухому прохолодному місці.

Спосіб застосування:

  • Вимийте уражений грибком ніготь, очистивши його від усіх забруднень, ретельно висушіть рушником і нанесіть на його поверхню рідину яку ви зробили (за допомогою ватного тампона).
  • Якщо ваш ніготь занадто товстий і вже жовтий, можете злегка підпиляти його поверхню, забезпечивши, таким чином, більш глибоке проникнення ліків в тканини.
  • Повторюйте процедуру щодня, 2 рази на день.
  • Майте на увазі, що ефект буде не миттєвим, даний засіб слід застосовувати протягом 2 місяців поспіль.
  • Якщо ж і після цього грибкова інфекція не пройде, продовжите лікування до 8-12 місяців.
  • При виявленні ознак інфекції можете сміливо використовувати цей домашній засіб. Він допоможе вам впоратися з грибком і запобіжить ускладнення в середньостроковій і довгостроковій перспективі.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я, перед застосуванням порадьтеся з лікарем

Поділись


Новини партнерів