Потужний засіб від високого тиску і холестерину

Результати багатьох людей, які приймали цей напій, були вражаючими. Спробуйте і переконайтеся самі!

Високий рівень холестерину і високий кров’яний тиск – ці речі мають загальну схожість, і вони можуть завдати серйозної шкоди нашому серцю.

На щастя, є спеціальний напій, який ви можете приготувати і вживати вранці, щоб зберегти рівень холестерину і артеріального тиску в межах діапазону, який вважається нормальним і здоровим.

Нам усім потрібний холестерин для правильного травлення, синтезу вітаміну D, виробництва гормонів і ферментів і т. д. Печінка робить його.

Вчені говорять, що менше чверті усього холестерину в нашому організмі поступає з їжі, яку ми вживаємо, зокрема з продуктів тваринного походження.

Проте, надто багато холестерину в організмі може завдати шкоди здоров’ю. По-перше, це може привести до засмічення артерій, у тому числі тих, які подають кисневмісну кров до серцевих м’язів. При сильно зменшеному поданні кисню до серцевих м’язів відбувається серцевий напад.

Дуже важливо тримати рівень холестерину під контролем і підтримувати нормальний кров’яний тиск. Інакше це може погрожувати вашому серцю.

На думку медиків, наявність високого кров’яного тиску може привести до того, що ваше серце стане більше, щоб ефективніше перекачувати кров. Врешті-решт, це може привести до послаблення м’язів серця. Настане час, коли серце буде виснажено і воно просто припинить перекачувати кров, станеться зупинка серця.

Для зниження високого рівня холестерину і високого кров’яного тиску, ми рекомендуємо вам цілющий напій, який необхідно вживати вранці впродовж двох тижнів підряд. Він допоможе вам отримати відмінні результати.

Ось рецепт:

– 1 чайна ложка яблучного оцту (бажано домашнього)
– 1 чайна ложка натурального меду
– 1 чайна ложка лимонного соку (свежевыжатого)
– 1 маленький шматочок імбирного кореня (свіжого і натертого)
– 1 зубчик часнику (очищеного і тертого)

Помістіть усі інгредієнти в чашку. Перемішати дуже добре.
Вживайте уранці натщесерце не менше, ніж за 30 хвилин до сніданку.

Результати багатьох людей з високим рівнем холестерину і високим кров’яним тиском, які приймали цей напій впродовж 2 тижнів, були вражаючими. Спробуйте і переконайтеся самі!

В якості бонуса цей 5-компонентний напій також допомагає полегшити болі при хворобливих і опухлих суглобах, стабілізує рівень цукру в крові, зміцнює імунну систему і навіть знижує ризик розвитку раку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів