Проста вправа для профілактики варикозу і оздоровлення всього тіла

Ця вправа стане особливо корисною для тих, хто сильно втомлюється протягом дня. Все, що потрібно для виконання – стіна, ноги і дотримання простих рекомендацій. Звучить дивно, але давайте розберемося детально!

Переваги виконання простої вправи

Виконання вправи, техніку якої ми розглянемо далі, дозволить домогтися гарних результатів. Так, присвячуючи їй всього лише 5-10 хвилин в день, можна домогтися:

  • Швидкого відновлення тіла;
  • Зняття напруги з хребта;
  • Зняття відчуття тяжкості в ногах і їх набряклості;
  • Покращення кровотоку.

Також вправу визнано відмінним засобом у профілактиці варикозного розширення вен на ногах. Якщо недуга вже вас торбує, виконання вправи допоможе надати прекрасний цілющий вплив. Розберемося з тим, як правильно виконати таке просте заняття і оздоровити тіло і організм.

Нюанси виконання оздоровчої вправи

Нічого важкого немає:

  • Буде потрібно підкласти під поперек подушку або згорнутий в рулон рушник. Ноги при цьому піднімаються перпендикулярно підлозі і впираються в стіну. Рекомендується звільнити думки від зайвого навантаження і провести 5-10 хвилин, перебуваючи в такій позиції, в повній тиші.
  • Тепер, залишаючись на спині, потрібно зігнути коліна. Стопи мають спиратися на стіну. Потрібно розташуватися і завмерти на 5 хвилин так, щоб стегна знаходились перпендикулярно поверхні стіни.
  • На завершення на 1-2 хвилини можна перемістити подушку під шию. Ноги при цьому розташовуються прямо з упором на стіну. Глибоке і розмірене дихання, а також повна тиша – ваші кращі товариші під час виконання занять.

Все дійсно просто! Спробуйте і візьміть за звичку щоденно виконувати таку вправу. Результати не змусять себе чекати!

Поділись


Новини партнерів