Видаліть зубний камінь, гінгівіт і відбілюйте зуби, використовуючи ці 4 кроки

Рот – одна з частин тіла, на якій ви повинні зосередитися. Важливо пам’ятати, що для того, щоб отримати всі необхідні мінерали і вітаміни, які необхідні вашому організму, потрібна їжа.

Сьогодні ми поділимося з вами чудовим способом видалення зубного каменю, убивши корінь проблеми, і вам більше не доведеться турбуватися.

Інгредієнти:
1 столова ложка харчової соди
½ чайної ложки солі
½ чашки перекису водню
Антисептичний засіб для полоскання порожнини рота
тепла вода
зубна щітка

приготування:

Крок 1:
Перше, що вам потрібно зробити, це взяти чашку і змішати харчову соду з половиною чайної ложки солі. Як тільки обидва інгредієнта будуть ретельно перемішані, намочіть зубну щітку в теплій воді і добре занурте її в рідку суміш.

Чистіть зуби цим засобом і виплюньте через кілька секунд. Ви повинні зробити цю процедуру протягом приблизно 5 хвилин, використовуючи той же спосіб.

Крок 2:
Змішайте половину чашки перекису водню з половиною чашки теплої води і промивайте ротову порожнину, використовуючи цю суміш, одну хвилину. Потім промийте половиною склянки холодної води.

Крок 3:
Тепер нам знадобиться нитка; ми будемо чистити зубний камінь, який можна побачити на ваших зубах. Дуже важливо, щоб ви спробували зробити це дуже обережно, щоб ваші ясна не пошкоджувалися.

Крок 4:
Для того, щоб закінчити метод, ви повинні ретельно вимити рот за допомогою антисептичного засобу для полоскання рота.

Поділись


Новини партнерів