Покращити здоров’я підшлункової залози допоможе пшоно за цілющим рецептом

Ресторани швидкого харчування, шкідливі і згубні звички, пристрасть до солодощів і багато іншого призводить до того, що підшлункова залоза швидко зношується, втрачаючи свій ресурс. Спочатку це може бути непомітно – легке відчуття дискомфорту, стреси. Однак з часом проблема починає розвиватися і набуває інший, більш серйозний характер.

Як позбутися від проблем з підшлунковою залозою

Щоб уникнути збоїв в роботі травної системи, серця і судин, пов’язаних з ослабленням здібностей і зносом ресурсу підшлункової, можна вдатися до одного дієвого рецепту. Буде потрібно взяти:

  • 250 грам пшона;
  • 2,5 літра води;
  • 350 грам гарбуза;
  • 20 грам вершкового масла.

Воду потрібно налити в каструлю і поставити на вогонь. Після закипання в неї засипається промите пшоно. Коли воно готове, можна додавати терту на грубій тертці гарбуз.

Суміш вариться протягом 10-15 хвилин. Ідеальною стане консистенція у вигляді пюре. Тепер можна додавати масло і сміливо їсти цілющу кашу! Найкраще замінити нею вечірній прийом їжі: так можна домогтися максимального ефекту для зміцнення підшлункової залози.

Інші засоби в допомогу підшлунковій залозі

На додаток до цілющої каші можна використовувати:

  • Гречану кашу. Таке блюдо, приготоване на молоці, надасть позитивний ефект. Її можна вживати на сніданок. Важливо утриматися від додавання великої кількості цукру.
  • Кисле молоко. Регулярне споживання кислого молока не тільки допоможе оздоровити організм, але і прекрасно позначиться на травних процесах. Спробуйте!
  • Лист лавра. Його запарюють в окропі. На 1 листик буде потрібно 30 мл води. Витриманий протягом доби еліксир можна споживати в кількості чайну ложку до прийому їжі.

Стежити за станом підшлункової залози – вкрай важливо! Не зволікайте при виявленні перших симптомів збоїв в її роботі, і споживайте натуральні і корисні продукти. Цілюща каша замість вечері – ваш перший крок до здоров’я підшлункової залози!

Поділись


Новини партнерів