Прості звички, які можуть запобігти 80% серцевих нападів

Обмежений або порушений кровообіг в певних частинах серцевого м’яза є основною причиною серцевих нападів.

Це, як правило, результат нальоту кровоносних судин, який накопичується на стінках артерій, внаслідок чого відбувається згортання крові, яке перешкоджає правильній циркуляції крові .

Ви можете запобігти серцевому нападу, внісши деякі зміни в свої звички і свій спосіб життя

Здебільшого сучасний спосіб життя є основним винуватцем серцевого нападу. На щастя, ви можете зменшити ризик цього стану, зробивши кілька поліпшень в вашому способі життя і зміни у вашій їжі.

Каролінський інститут вважає, що люди можуть знизити ризик серцевого нападу на 80%, просто поліпшивши свій спосіб життя і включивши ці 5 звичок:

  • Уникайте надмірного споживання алкоголю
  • Споживайте здорову їжу
  • Не паліть
  • Тренуйтеся на регулярній основі
  • Дотримуйтесь здорового харчування

Використання обробленої їжі і цукру, а також продуктів, що містять рафінований вуглевод, може дійсно вплинути на ваше здоров’я. З іншого боку, насичені жири, що містяться в яйцях, салі і вершках, корисні для вашого самопочуття, оскільки вони можуть знизити рівень холестерину, що вважається основною причиною багатьох серцевих захворювань.

Є 2 види частинок холестерину:

  • Холестерин високої щільності
  • Холестерин низької щільності

Перший викликає накопичення бляшок, що робить його небезпечним. Споживання хліба, соди і білої муки може підвищити рівень холестерину. Другий вид холестерину – корисний для вашого здоров’я.

здоровий план

Не споживайте зерна, обробленого цукру і фруктозу

Замініть вуглекислі зерна, на деякі інші високоякісні джерела білка, більше овочів, високоякісних жирів, таких як кокосове масло, органічне горіхове масло, м’ясо, масло, сирі молочні продукти, сирі горіхи, авокадо, органічні яєчні жовтки і кокосові горіхи .

Дефіцит Омега-3 може впливати на ваш розумовий і фізичний добробут, тому дуже важливо збалансувати вашу частку омега-3 і омега-6. Крім того, споживайте більше жирної риби, наприклад, анчоусів і сардин.

Вкрай важливо послідовно споживати фрукти, оскільки це джерело корисних мінералів, антиоксидантів і великої кількості вітамінів. Багато фруктів також володіють протизапальними властивостями і є дивовижними для сили вашого серця.

Фахівці охорони здоров’я стверджують, що люди, які споживають фрукти (солодкі), регулярно мають 40% -ний ризик серцево-судинних захворювань. Ви повинні знати ці два простих правила:

Люди, які відчувають несприятливі наслідки резистентності до інсуліну або лептину, наприклад, люди з підвищеним холестерином, надмірною вагою або діабетики, повинні стримувати споживання плодів.

Люди, у яких немає будь-яких медичних проблем і мають нормальну вагу, повинні постійно Їсти плоди. Життєво важливо їсти фрукти після тренування, так як цукор використовується як паливо вашим тілом, і це перешкоджає збільшенню рівня глюкози.

Джерело

Поділись


Новини партнерів