7 життєвих змін, які допоможуть виглядати та почуватися молодо

Залишатися в хорошій формі та почуватися молодо – це не просто мистецтво. Це також бажання краще піклуватися про себе як ззовні, так і всередині.

Окрім кремів і косметичної хірургії є низка простих і дешевих речей, які можна зробити, щоб виглядати та почуватися молодо.

Утім здорове ставлення до віку не суперечить тому, що кожен може робити все, аби пережити вплив часу максимально добре.

Річ у тім, що ви можете привчити себе до кількох дуже легких звичок, наприклад, просто пити більше води, яка зволожує шкіру, бореться із сухістю та відновлює клітини.

Ми знаємо, що ці незначні життєві зміни допоможуть вам почуватися молодо і мати чудовий вигляд. Зверніть на них увагу!

1. Фени та випрямлячі. Вірте чи ні, вони крадуть молодість вашого волосся

як почуватися молодо

Фени та випрямлячі, які нагріваються до високих температур, пошкоджують волосся. Вони зістарюють його, ослаблюють та роблять тьмяним.

То чому б не давати волоссю відпочити щонайменше тричі на тиждень? Це може бути складно, особливо жінкам. Зрештою, є одна річ характерна для кожної з нас – створення ідеальних кучерів або неймовірно прямого волосся за допомогою випрямлячів.

Утім волоссю потрібно дихати. Ці електричні пристрої, які майже завжди використовують високі температури, руйнують його природну красу та молодість.

2. Щодня наносьте сонцезахисний крем на шкіру

Ми завжди згадуємо про сонцезахисний крем, коли приходить літо. Утім дерматологи стверджують, що він необхідний не лише для профілактики раку шкіри.

Сонцезахисні засоби також допомагають боротися з передчасним старінням.

Неважливо, чи хмарно, чи на вулиці зима або дощ.Сонцезахисний крем має бути серед ключових косметичних засобів і процедур для догляду за здоров’ям.

Тому неодмінно наносьте його щодня. Якщо ви жінка, пам’ятайте, що багато основ для макіяжу вже захищають шкіру від сонця.

3. Півгодини вправ на день допоможуть почуватися молодо і мати чудовий вигляд

спорт, щоб почуватися молодо

Якщо хочете залишатися молодими, піклуйтеся про своє тіло. Якщо хочете покращити самопочуття, займайтеся спортом. Якщо хочете краще виглядати в дзеркалі, приділіть тренуванням щонайменше півгодини на день.

Простих вправ цілком достатньо. Аеробні вправи, як-от ходьба, запускають циркуляцію, пришвидшують серцебиття та збільшують постачання кисню, серотоніну й ендорфінів.

Ви побачите позитивні зміни в настрої та навіть стані шкіри. Регулярні, помірні вправи – це сенсаційний спосіб залишатися у формі та боротися з ознаками плину часу.

4. Скажіть “так” відновленню клітин

Вгадайте найефективніший спосіб відновити клітини, очистити організм і підтримувати в ньому належний рівень вологи? Усе правильно – ми маємо на увазі воду.

Найкраще бути послідовними та робити великий ковток води щопівгодини. Дещо настільки просте надзвичайно корисне для організму. Зрештою, хороший рівень вологи якнайкраще сприяє нормальному внутрішньому гомеостазу.

5. Руки та шия. Частини тіла, про які часто забувають

молоді руки

Щоб залишатися молодими, недостатньо дбати про обличчя, стежити за вагою, боротися з обвислою шкірою та зморшками…

Є дві частини тіла, на яких часто вплив часу відображається насамперед: руки та шия.

Як ви доглядаєте за ними? Які засоби та методи використовуєте впродовж дня?

Якщо ви підтримуватимете шкіру шиї та рук добре зволоженою, це покращить вашу зовнішність.

На завершення використовуйте креми для цих ділянок двічі на день, уранці та ввечері.

Це важливо, адже, зрештою, зовнішній вигляд завжди допомагає почуватися молодо.

6. Позитивні стосунки

Сотні друзів не допоможуть вам залишатися молодими. Тим не менш, хороші друзі, навіть якщо їх лише кілька, впливають на відчуття добробуту, покращують мотивацію та вселяють ентузіазм.

Коли ми маємо поруч партнера, справжнього спільника, який водночас є другом і коханцем, змушує нас сміятися та супроводжує в хороші й погані часи, це дозволяє нам почуватися краще та назавжди залишатися молодими.

Крім того, немає нічого кращого для здорової голови та серця, ніж хороший друг.

7. Спіть добре та багато

спіть, щоб почуватися молодо

Ні, це зовсім не по-дурному. Хороший сон – це важлива потреба організму, мозку та психіки.

Саме вночі, коли ми перебуваємо в стані глибокого відпочинку, організм виконує важливі процеси детоксикації.

Крім того, мозок очищає мертві клітини, відновлює тканини, створює спогади, нові зв’язки та реорганізується.

Усе це допомагає залишатися у формі, як фізично, так і психологічно. Тому не давайте нікому позбавляти вас 8 годин нічого відпочинку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів