Простий і ефективний засіб від хвороб серця, нирок і жовчного міхура

Цілющі властивості цього засобу важко переоцінити!

Можливо, ви є частиною більшості, яка не використовує прекрасних цілющих властивостей насіння гарбуза.

Лікарське використання цього насіння поширене у багатьох народів, їх також застосовують китайські цілителі, чия тисячолітня медицина є однією з наймудріших і ефективніших.

Насіння має від 44% до 50% моно і поліненасичених жирних кислот, клітковину 23-27%, білки – від 37% до 40%, мінерали: цинк, магній і калій, вітаміни групи В, солі фолієвої кислоти (фолати) і інші поживні речовини.

Присутність речовини cucurbitacin надає сім’я гарбуза визнана протизапальна властивість, яку найчастіше використовують для лікування простати, сечового міхура і нирок.

Смажене і солоне насіння гарбуза не має терапевтичної цінності!

Дослідження довели, що олія гарбузового насіння, дає позитивні результати при лікуванні жовчного міхура (при застої жовчі і видаленні каменів) і проблем з передміхуровою залозою (гіперплазія).

Регулярне вживання насіння покращує якість нічного відпочинку, оскільки вони містять амінокислоту L- триптофан. Вона, потрапивши в організм, трансформується в ніацин і серотонін, які безпосередньо впливають на сон людини.

Але і це ще не усе! Упізнайте усі секрети цілющих властивостей цього насіння!

– Серце

Олія насіння гарбуза нічим не поступається оливковй олії.

Дослідження показують, що щоденне вживання чинить знижуючу дію на рівні холестерину і тригліцеридів.

Вітаміни A, B1, B2, E, ніацин, фолієва кислота і мінерали магнію, цинку, заліза, міді, калію, марганцю, кальцію і селену роблять цю їжу незамінною для здоров’я серця.

– Високий кров’яний тиск

Вживайте щодня гість насіння гарбуза і чайну ложку олії для профілактики і лікування високого кров’яного тиску.

Вони досить багаті калієм, мінералом, який відіграє важливу роль в контролі кров’яного тиску.

– Закреп

Високий вміст волокон в насінні гарбуза робить їх ефективним засобом для профілактики і лікування запорів. Не забувайте пити достатню кількість води і зелені овочеві соки.

– Шкіра, волосся і зір

Вони багаті вітаміном Е, який визнаний вітаміном краси, і щоденне вживання працюватиме проти передчасного старіння і не лише шкіри, але і для клітин усього організму.

Вони також містять достатню кількість вітаміну А, який запобігає очним захворюванням і запобігає віковому зниженню гостроти зору.

Олія, використовувана як усередину так і зовні, допомагає в лікуванні випадання волосся, оскільки воно бореться з DHT (дигідротестостероном), який є гормоном, який проникає в рецептори волосяних фолікулів, ініціюючи процес послаблення і втрати волосся.

– Простата

Насіння гарбуза вважається одним з кращих натуральних засобів для профілактики захворювань передміхуровою залозою і сечових шляхів.

Їх ліпіди і висока концентрація цинку покращують тонус м’язів сечового міхура, оздоровлюючи простату.

Рецепт для лікування передміхурової залози і циститу:

Приготуйте 150 грам цілого насіння гарбуза (свіжого і сирого, не очищеного) в 1 літрі води впродовж 20 хвилин на повільному вогні.

Дайте остигнути і злийте рідину в скляну ємність.

Пийте по 1 склянці цієї води три рази впродовж дня до повного лікування.

Рецепт для зміцнення імунітету, лікування астми, кашлю, бронхіту, грипу і інших респіраторних захворювань:

Склад:

– 3 столових ложки очищеного насіння гарбуза

– 3 столових ложки натурального меду

– 200 мл очищеної води

– 1 чайна ложка екстракту прополісу

Приготування:

Збийте усі інгредієнти у блендері до однорідного стану.

Приймайте по 1 столовій ложці 5 раз на день.

Для зручності ви можете робити з гарбузового насіння борошно і вживати до 3 столових ложок в день для зниження рівня поганого холестерину, тригліцеридів, поліпшення складу крові, усунення запальних процесів в організмі і оздоровлення усіх органів. Можна також поліпшити роботу головного мозку, особливо це стосується пам’яті.

Джерело

Поділись


Новини партнерів