Чай в пакетиках здатний вбити людину

Вчені провели дослідження і прийшли до висновку про те, що вживання чаю в пакетиках негативно позначається на здоров’ї людини через наявність небезпечного пестициду епіхлоргідрину.

Ця речовина призводить до безпліддя, послаблює імунітет, провокує виникнення онкологічних захворювань. Експерти рекомендують купувати виключно листовий чай і убезпечити себе від можливих проблем зі здоров’ям. Пакетики роблять із пластику й нейлону, які виділяють в напій токсичні речовини. Іноді їх роблять зі звичайного паперу, але для бездоганно білого кольору покривають шаром хлору, що не може позитивно відбитися на організмі. Особливу небезпеку становить повторне використання пакетиків з чаєм.

Читайте також: 5 нездорових звичок, які ви вважаєте корисними

Перед тим як упакувати шматочки листя їх не очищають від пилу, тому в чашці споживачі часто зустрічають сміття. Фахівці рекомендують не економити гроші на власному здоров’ї. Як правило, дешевші сорти абсолютно не витримують критики і здатні привести до виникнення серйозних недуг. Токсичні речовини в пакетиках можуть спровокувати виникнення раку, безпліддя і зниження опірності організму різним недугам.

Джерело

Поділись


Новини партнерів