5 нездорових звичок, які ви вважаєте корисними

Нам завжди веліли спати довше по вихідних, снідати побільше, пити 8 склянок води, займатися фізичними вправами щодня і уникати жирів.

Однак у Аюрведи є зовсім інший підхід.

Ось п’ять звичок, які ви вважаєте корисними, але насправді це не так:

Починати день з сніданку
Аюрведа передбачає, що обід повинен бути найбільшим прийомом їжі, а сніданок і вечеря повинні бути легші.

Аюрведа вважає, що стан травлення показує загальний стан здоров’я, так як наше травлення найкраще близько полудня, коли сонце повністю встає, ми повинні їсти найбільшу трапезу дня.

Розділити енергійні вправи на кожен день
За словами Аюрведи, кожна людина повинна вибирати свою, індивідуальну, своєрідну вправу, інтенсивність, частоту вправ і т. Д.

Більш того, він вважає, що жінки не повинні займатися фізичними вправами, коли у них є менструальний період, і всім людям слід уникати тренувань, коли вони хворі або втомилися.

Пити 8 склянок води щодня
Якщо ми п’ємо більше води, ніж потрібно нашому організму, у нас можуть виникнути проблеми зі шкірою, травленням, ожирінням і іншими проблемами зі здоров’ям. Тому досить пити воду тільки тоді, коли ви хочете пити.

Спати довше у вихідні
Аюрведа пропонує дотримуватися регулярного режиму сну, оскільки це один з трьох основних стовпів здоров’я. Спробуйте лягати спати в 10:30 вечора. І вставати о 6 щоранку. Переваги будуть неймовірними!

Уникати вживання жирів
Незалежно від ваги вашого тіла, ви повинні споживати здорові жири у вигляді горіхів, авокадо, кокосів і гірчичних масел. Проте, приймайте тільки ту кількість, яка ваше тіло може переварити, тому, якщо ви страждаєте ожирінням, з’їжте невелику кількість жиру.

Якщо ви спробуєте ці вчення Аюрведи, ви скоро поліпшите своє життя і здоров’я декількома способами!

Поділись


Новини партнерів