5 засобів для відновлення роботи підшлункової залози

Підтримайте здоров’я своєї підшлункової залози! При перших симптомах збоїв в роботі цього органу – варто вживати заходи. Профілактика і попередження хвороби підшлункової залози можлива простими народними рецептами

Захоплення фастфудом, численні шкідливі звички, перекушування, газована вода і інші інші чинники метушливого сучасного життя призводять до того, що рано чи пізно людину починає турбувати підшлункова залоза. Спочатку це просто дискомфорт. Признатися чесно, більшість з нас просто махає на нього рукою – саме пройде. Але якщо до перших симптомів додати ще стрес і медикаменти, стан погіршується, а позбавитися від нього раз і назавжди стає ой як непросто, якщо взагалі можливо. Перші збої в роботі підшлункової залози призводять до проблем з травленням. Також страждає печінка і серце. Ну, а після організм мучиться щосили: холецистит і панкреатит, сильні болі, температура, нудота, блювота, погіршення здоров’я. А далі – лікарняне ліжко і строга дієта. Народні засоби – наше все.

Лікування доступними засобами

1. Настій 2-х трав

Залийте по 1 ст. л. безсмертника, а також ромашки 200 мл окропу. Почекайте 30 хвилин і просто процідіть. Радимо приймати настій виключно охолодженим. Для відмінного результату пийте по 0,5 склянки 2 рази щодня за півгодини до їди. Зразковий курс лікування – 2 тижні.

2. Гречка

Вона подіє тільки, якщо готувати її з кефіром і вживати щодня. Змеліть гречку на кавомлині. Ви отримаєте борошно. Саме її треба залити 200 мл кефіру. Залиште гречку убік на ніч, а наступного дня з’їжте на сніданок.

3. Петрушка на молоці

Помийте 800 г петрушки під проточною водою і подрібніть. Закип’ятіть молоко. Залийте молоком петрушку так, щоб воно покрило усю зелень. Потоміть суміш на вогні, але не кип’ятіть. Ось це і є денна порція: кожну годину по 2 ст. л.

4. Кисле молоко

Зробіть спеціальний компрес на ніч. Ось що вам треба: просочіть тканину кислим молоком. Потім покладіть її на область шлунку, захоплюючи ліву сторону. Накрийте цю область харчовою плівкою, укутайте шарфом. Повторюйте кожен вечір впродовж 4-х тижнів.

5. Лавровий лист

Запарте в термосі 10 листочків лаврового листа 0,3 л окропу. Почекайте добу, поки суміш настоюється. Випивайте по 50 г засобу за 30 хвилин до їди.

Усунення проблем за 14 днів

Якщо проблеми з підшлунковою стали настільки серйозними, що вже не під силу, треба йти найвірнішим шляхом, а саме – вживати чудодійну кашу щодня замість вечері.

Інгредієнти

– 200 г пшона
– 2 л води
– 300 г гарбуза
– 1 ст. л. вершкового масла

Приготування

Наповніть каструлю очищеною водою. Закип’ятіть її.
Промийте пшоно і киньте його в киплячу воду.
Варіть пшоно до готовності.
Натріть гарбуз на великій терці. Додайте в кашу і варіть до пюреподібного стану.
Додайте 1 ст. л. олії і розімніть все. Готово!

Цілий день можна їсти те, що ви звикли. А звичайну вечерю замініть саме цією кашею без добавок. Хоча результат ви відчуєте вже через тиждень, все ж, ми настійно радимо вам пройти повний курс.

Будь-який лікар скаже вам, що жарти з підшлунковою погані. До перших симптомів і ускладнень треба віднестися максимально серйозно. А якщо відверто, небагато замислюються про своє здоров’я заздалегідь.

Джерело

Поділись


Новини партнерів