Ці продукти зіпсують навіть найпристрасніший секс

Очевидно, що, плануючи хороший секс, варто утриматися від вечері з трьох страв, адже після неї швидше захочеться згорнутися клубочком під ковдрою і солодко поспати. Є продукти, які навіть в невеликих кількостях здатні зіпсувати запальний вечір.

Однак наступні 5 продуктів радимо уникати насамперед:

Боби Якщо плануєте пристрасний вечір, забудьте про боби. Вони здатні зіпсувати навіть дуже еротичну обстановку. До речі, мова не тільки про “газову атаку”, адже боби нерідко викликають здуття живота.

Броколі Здавалося б, чим може бути небезпечна безневинна капуста? Все тим же: як і боби, брюссельська капуста, брокколі та цвітна капуста містять цукор. Для того щоб перетравити капусту, ваше тіло використовує бактерії, що вивільняють метан. А це значить, що в ліжку вас буде троє: ви, він і метан.

Картопля фрі Картопля фрі та інший фаст-фуд – це продукти з дуже високим глікемічним індексом. Це означає, що ця їжа вивільняє енергію дуже швидко. Відразу після їжі ви можеш відчувати себе прекрасно, але рівень енергії впаде дуже швидко, ви відчуєте себе знову голодною. Не кажучи вже про те, на чому така “смакота” готується: нудота і важкість в шлунку – однозначний антисекс.

Червоне м’ясо Тут дуже багато залежить від того, як саме ваш організм сприймає червоне м’ясо. Одних воно заряджає енергією завдяки високому вмісту заліза, яке до того ж, насичує тіло киснем. Але ось у інших воно викликає важкість в животі і сонливість.

Ментол Так, ментол подарує свіжий подих, але це буде єдиним подарунком. По-перше, ментол в м’яті, наприклад, знижує рівень тестостерону. А жуйка “пропускає” більше повітря, що викличе відрижку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів