Як зробити лужну воду для боротьби з втомою, проблемами травлення і раком?

Здорове тіло завжди має бути трохи лужним. Багато людей в наші дні більш схильні до кислотного середовища (якщо не дуже кислотного). Це викликано стресом, факторами навколишнього середовища і їжею, яку вони їдять .

Чому це важливо? Це просто. Чим більш «кисле» ваше тіло, тим більш імовірно, що ви відчуваєте втому, маєте проблеми з травленням і прибавку у вазі .

Отже, якщо середовище нашого тіла занадто кисле протягом тривалого часу, наші здорові клітини стають токсичними, а в гіршому випадку вони можуть стати раковими.

Як це працює?

Шкала рН становить від 0 до 14 (0 є найбільш кислим середовищем, 14 – лужне і 7 – нейтральне).

Наші тіла процвітають в злегка лужному середовищі 7.4.

Проте, різні органи і системи процвітають з різними рівнями рН. Наприклад, ваша слина має діапазон рН від 6,5-7,0 (більш кислотний, щоб допомогти перетравлювати продукти), ваша шкіра зазвичай має рН 5 (хоча, згідно з дослідженням 2006 року, опублікованому в Міжнародному журналі косметичної науки, має фактично бути нижче – 4-4,5 – так як це дозволяє жити на вашій шкірі бактеріям, які необхідні для лікування і боротьби з інфекціями).

PH вашого травного тракту може варіюватися від 1,5 до 7,0, що залежить від багатьох факторів, особливо від їжі, яку ви їсте.

Чому луг такий важливий?

Протягом століть ми знаємо, що їжа може визначати наші загальні рівні pH і, звичайно ж, наш загальний стан здоров’я. У 1931 році д-р Отто Варбург виграв Нобелівську премію з психології та медицині за те, що він виявив, що 90-95% всіх видів раку викликані кислим навколишнім середовищем і що рак просто не може рости або виживати в лужному середовищі (вашому тілі) , коли ваш рН становить близько 7,36.

З тих пір в дослідженнях намагалися визначити різні рівні рН їжі і напоїв і як вони реагують всередині людського організму, сприяючи його лужності, або кислотності. Як сказав Варбург 100 років тому, ацидоз (надмірна кислотність) пов’язана не тільки з утворенням раку, але і з серцевими захворюваннями, діабетом і остеопорозом і майже з кожним хронічним захворюванням, якими люди зазвичай страждають сьогодні.

Як ви можете дізнатися, що ваше тіло занадто кислотне?

Існує два простих способи допомогти вам визначити це: ви можете використовувати звичайний pH-папір для проведення тесту слини або якщо у вас є які-небудь з цих хронічних симптомів:

  • М’язовий біль або судоми після коротких відстаней.
  • Постійна втома.
  • Легка задишка.
  • Часте відчуття, що ви не можете отримати достатньо повітря.

Коли ваш рівень pH падає, ваше тіло намагається природним чином відрегулювати (створити гомеостаз) шляхом захоплення і зберігання деяких надмірно кислотних речовин в ваших органах, таких як ваші нирки, печінка і легені, тим самим підтримуючи оптимальний рН між 7,35- 7,45 .

Ці кислі речовини в кінцевому підсумку починають атакувати ваші здорові клітини, викликаючи їх токсичність і пошкоджуючи їх. Згодом, якщо проблема не буде вирішена, ці клітини можуть рости нестримно швидко і поширюватися на інші частини або органи вашого тіла.

Ваша їжа занадто кислотна

Однією з основних причин хронічного ацидозу є раціон 21-го століття, що складається з цукру, кофеїну, високо обробленої їжі і алкоголю. Добавки, пестициди і гормони росту, які використовуються для виробництва і вирощування нашої їжі, також дуже кислі для нашого організму.

Один з кращих способів боротися з цим, крім зміни вашої дієти, – це промити своє тіло лужною водою. Ваше тіло складається на 70% з води, тому, коли ви забезпечуєте його лужною водою, ви допомагаєте йому створювати гомеостаз.

Як зробити лужну воду?

Складові:

1 органічний лимон (вони не містять пестицидів).
2 літри очищеної води (добре мати відфільтровану воду).
1 столова ложка гімалайської солі (ви можете знайти її в більшості магазинів здорової їжі).
1 велика скляна банка (це повинно бути скло, тому що пластик містить хімічні речовини і домішки, які є кислотними для вашого тіла).
приготування:

Заповніть банку водою. Наріжте лимон і додайте його в воду (не віджимаючи сік). Додайте сіль. Накрийте банку і залиште її при кімнатній температурі протягом 12-24 годин. По закінченні цього часу випийте 3 склянки цієї лужної води натще. Завжди краще робити це вранці, перш ніж почати свій день. Ви також можете пити лужну воду протягом дня. Згодом ви побачите різницю в тому, як ви себе почуваєте, ваша шкіра стане більш ясною, а ваш мозок більш точний, тому ви, як правило, будете почувати себе жвавіше.

У поєднанні з більш здоровою дієтою, де ви повинні уникати обробленої їжі, цукру і добавок, вам не доведеться довго чекати, поки ви станете більш здоровими (більш лужним)!

Поділись


Новини партнерів