Спочатку я використала шипшину від анемії, але після того, як побачила результат, я п’ю напій з неї регулярно!
У шипшини найвища доза вітаміну С, ніж у будь-яких інших фруктів, ягід або овочів.
Чашка, наповнена рожевими ядрами, містить стільки вітаміну С, як в 40 апельсинах, і тому шипшина корисна для усіх.
Шипшина дуже широко застосовується в народній медицині. Він ефективний при гастриті, діареї і, зокрема, в профілактичному лікуванні дефіциту вітаміну.
Люди, які схильні скупченню піску або каменів в нирках, повинні регулярно пити чай з шипшини. Цей здоровий плід знімає втому і є відмінним засобом для очищення крові.
Властивості шипшини:
зміцнює імунну систему
бореться з усіма інфекціями, застудою, грипом і вірусами
допомагає боротися із стресом, хронічною втомою і уповільнює старіння
має антиоксидантну дію
очищає організм від зовнішніх шкідливих речовин.
Також шипшина може поповнити втрачений вітамін С, який руйнується сигаретним димом і допомагає зменшити залежність від нікотину.
На додаток до постачання організму корисними речовинами, чай шипшини створює відчуття ситості і сприяє виведенню шкідливих речовин.
Домашній засіб для очищення нирок і виведення каменів:
У банку покладіть 2 столових ложки сухих плодів шипшини і залийте 1 літр окропу. Закрийте банку і дайте їй стояти 8-10 годин в темному місці.
Через 10 годин фільтр і в отриману рідину додайте 4 столових ложки меду і сік половини лимона.
Випивайте по 100 мл цього засобу, 3 рази в день до їжі.
Сироп для зміцнення імунітету:
Спочатку у банку покладіть 250 грамів шипшина (заздалегідь розрізаного навпіл) і 250 грамів жовтого цукру, а потім вилийте в суміш 1 літр коньяку.
Змішайте, щоб розтопити цукор, а потім закрийте банку і дайте лікам постояти 8-10 днів в темному прохолодному місці.
Фільтруйте через 10 днів і приймайте по 2 столових ложки в день цього сиропу зі склянкою води (для дорослих) або 2 чайних ложки в день із склянкою води (для дітей).
Чай для лікування анемії:
Зробіть суміш з 2 столових ложок шипшини, 2 столових ложок кропиви, 2 їдалень ложки кореня кульбаби і 1 столової ложки кінзи, потім залийте її 1 літром окропу і дайте їй постояти впродовж ночі.
Вранці, поставте суміш на вогонь і дайте їй покипіти впродовж 5 хвилин. Видаліть з вогню, дайте постояти 20 хвилин, а потім відфільтруйте.
Впродовж дня вам необхідно випити ці ліки.