Ефективний і простий інгредієнт для схуднення

Ця спеція спалює калорії на раз – два! Включіть її у свій раціон харчування і за період свят ви не наберете вагу, а втратите її!

Ця спеція, яку ми збираємося представити вам сьогодні, має гострий смак, який може додати теплий, горіховий смак до вашої їжі, і традиційно він використовується в індійських, мексиканських і північноафриканських стравах.
Люди використовують його у всьому світі упродовж віків. Кмин – це ключовий компонент порошку каррі і порошку чілі.

У журналі терапія “Комплементу в клінічній практиці” було опубліковане дослідження, в якому були вивчені і випробувані вплив цієї потужної спеції на організм жінок з надмірною вагою.

88 жінок з надмірною вагою і ожирінням були випадковим чином розбиті на 2 групи. Впродовж 3 місяців обидві групи отримували консультацію з питань живлення і зменшували щоденне споживання калорій на 500.

Перша група щодня вживала 3 грами (трохи грама (трохи менше за 1 чайну ложку) порошку кмину, який додавався в 150 мл йогурту, друга група вживала таку ж кількість йогурту, тільки без кмину.
Через 3 місяці жінки, що вживають кмин зі своїм йогуртом, змогли втратити в середньому на 50% більше ваги, ніж жінки, що вживають тільки простий йогурт.

Ще більше вражаючим є той факт, що члени групи, котрі вживали кмин, понизили відсотковий вміст жирів в організмі на 14,4%, майже в три рази більше, ніж друга група, яка не вживала кмин, – спеції, що спалює жир.
У першої групи були і деякі інші поліпшення.

Вони понизили рівень шкідливих жирів крові, а їх тригліцериди знизилися на 23 пункти. І це ще не усе! Інші показники також здивували усіх!

Учасники групи з кмином мали в середньому тільки близько 10% від їх поганого (LDL) холестерину!
Вживання кмину допомагає організму спалювати більше калорій і активно знижувати зайву вагу, яка як ми усі знаємо значно впливає на загальний стан здоров’я і самопочуття.

З усього цього ми можемо з упевненістю припустити, що кмин може допомогти у боротьбі з атеросклерозом, серцевими захворюваннями і діабетом, проблемами, пов’язаними з високими рівнями тригліцеридів.

Цю спецію використовують для лікування багатьох проблем зі здоров’ям, таких як: безсоння, респіраторні захворювання, анемія і навіть захворювання шкіри. Насіння кмину знімає втому, підвищує імунітет, виводить камені з нирок і сечового міхура, знімає болі при ревматизмі і подагрі, знищує паразитів.

Кмин також корисний для поліпшення пам’яті. Для цього 3 г насіння приймається разом з чайною ложкою меду.
Не варто зловживати цією спецією! Пам’ятайте: все корисно в міру! Якщо у вас серйозні проблеми зі здоров’ям не нехтуйте консультацією лікаря!

Джерело

Поділись


Новини партнерів