Названі продукти, які виводять шлаки з організму

Як говорять учені, в організмі кожної людини за роки життя накопичується до двох кілограмів шлаків і солей, це обов’язково призводить до швидкого старіння всього організму, а ще порушення функцій майже всіх органів і систем.

«Шлаки» є недоокисленими речовинами, які самостійно не можуть вийти з організму, що призводить до його забруднення і отруєння зсередини.

Але для того, щоб вивести шлаки з організму є дуже дієві методи. Йдеться про фактичне споживання природних розчинників. До них відносять свіжовичавлені соки (яблучний, морквяний, буряковий, а ще сік капусти і редьки).

Найбільш сильнодіючим для виведення шлаків з організму вважається сік з редьки. Його рекомендується застосовувати по одній столовій ложці 3 рази на день перед вживанням їжі. Не менш діючим вважається і буряковий фреш, але його краще розбавляти невеликою кількістю води.

Яблучний і морквяний соки ще дозволено приймати по 3 рази на день, при цьому в необмежених кількостях. А ось сік капусти дуже добре вживати людям із зайвою вагою. Дієтологи вважають, що саме сік капусти сприяє розщепленню і спалюванню зайвого жиру.

Але використання фрешів не дасть бажаного ефекту, якщо не поєднувати їх з інтенсивними фізичними навантаженнями. Заняття будь-яким видом спорту допоможуть не лише тримати тіло в тонусі, а й вивільнити організм від непотрібних речовин. Крім усього, для профілактики зашлакованості організму відмінно підійде відвідування лазні. Вся справа в тому, що разом з паром через шкіру виходять усі речовини, які могли залишитись після застосування перерахованих вище методик.

Читайте також: Що категорично не можна їсти натщесерце: ТОП-5 продуктів

Однак для нормальної роботи організму не варто забувати і про стан кишкового тракту. Як відомо, він дуже перебірливий в їжі і дає про себе знати при найменшому порушенні в організмі. Для того, щоб кишковий тракт працював як годинник, необхідно їсти продукти, які багаті клітковиною. Це може бути житній хліб, різні каші, а ще плоди і овочі. Найбільш корисними серед яких можна назвати капусту, буряк, моркву, зелену цибулю, сливи, яблука і чорнослив. Крім усього цього, хорошим очисною властивістю володіє часник, він до того ж відмінно збільшує захисні функції організму і бореться з інфекціями.

Джерело

Поділись


Новини партнерів