Як швидко позбавитися від запаху часнику, цибулі або кави з рота

Експерти розповіли, як можна швидко позбутися від характерного запаху з рота, що викликається цибулею, часником або кавою. При цьому не варто сподіватися, що вам допоможуть жувальні гумки.

Чи не занадто обдуманим здається рішення поласувати цибулею або часником напередодні зустрічі з людьми. Звичайно, іноді ми вживаємо їжу, про точний склад інгредієнтів в якій не маємо ніякого поняття. У будь-якому випадку, кожна людина коли-небудь стикається з проблемою різкого запаху з рота, який може бути неприємним для оточуючих. Найбільш часто цей запах викликається саме цибулею, часником або кавою. На жаль, сам по собі цей аромат пройде тільки через 5-6 годин, особливо якщо ви з’їли значну кількість цибулі або часнику. Використання м’ятних жуйок не дасть бажаного ефекту, але ось кілька порад, які допоможуть вирішити цю проблему.

1. Вживайте фрукти.  Яблука, апельсини, ананаси, гранати, груші, а також сливи надають найпотужніший ефект в боротьбі з  неприємним запахом з рота . Ви можете дуже швидко позбутися від цього аромату за допомогою цитрусових.

2. Пожуйте гвоздику.  Всі ми знаємо про те, наскільки сильним ароматом володіє ця спеція. Вам потрібно дуже невелика кількість для того, щоб домогтися бажаного ефекту.

3. Випийте лимонний сік.  Насичений вітаміном C, який допомагає боротися з бактеріями, що викликають  неприємний запах з рота , цей сік ще й освіжає подих. Він досить легко замаскує аромати, що викликаються цибулею або часником.

4. З’їжте 5-6 м’ятних листочків.  Жувальна гумка з м’ятою вам не допоможе, як ми вже говорили вище, а ось м’ята зробить бажаний ефект, якщо, звичайно, ви зможете її де-небудь роздобути.

5. Спробуйте насіння фенхелю.  Фенхель є одним з найсильніших натуральних освіжувачів порожнини рота. Він скорочує прояви неприємного запаху з рота, знищуючи бактерії.
Джерело

Поділись


Новини партнерів