Як захистити руки від старіння: простий домашній рецепт і шкіра молода, як ніколи раніше

Процеси старіння зачіпають весь організм цілком, і руки – не виняток. Причина неминучого і раптового старіння шкіри рук криється в тому, що ми застосовуємо їх можливості набагато частіше, ніж можливості інших частин тіла. З цієї причини особливо важливо стежити за їх здоров’ям, і бажання омолодити шкіру на кінцівках – цілком виправдано.

Як захистити шкіру на руках від старіння

Досить дотримуватися ряду простих правил:

Потрібно стежити за поточним станом рук. Необхідно приділяти увагу частоті контактів кінцівок з мікробами і бактеріями, агресивними середовищами і т.п. Також слід стежити за частотою миття рук – адже зайве миття несприятливо позначається на стані шкіри. При митті посуду, прибиранні та інших потенційно небезпечних процедурах краще використовувати захисні рукавички.

Рекомендується робити спеціальні маски для рук, призначені для догляду за ними.  Такий захід дозволить наситити шкіру рук поживними речовинами і зволожити її.

В якості альтернативи аптечним або магазинним засобам, можна скористатися домашнім рецептом. Він доступний і за ступенем ефективності не поступається жодному з виробничих аналогів. Спробуйте і переконайтеся самі!

Простий рецепт і шкіра рук молода, як ніколи раніше

  • корицю;
  • Тростинний коричневий цукор;
  • Олію оливи.

Після ретельного змішування всіх інгредієнтів, засіб залишають настоятися протягом 5 хвилин. Далі шляхом масажних рухів суміш наносять на шкіру рук і поступово втирають. Після проведення процедури кисті рук промиваються теплою проточною водою.

 

Поділись


Новини партнерів