8 простих способів швидко спалити 100 калорій

На жаль, не всім схуднення та спалення калорій дається легко. Утім, ми підібрали 8 цікавих способів, які допоможуть спалити калорії всього за кілька хвилин.

Думаєте, що зайвих калорій неможливо позбутись без виснажливих тренувань? Тоді читайте наші поради, адже ми підібрали для вас прості та доступні способи завжди бути у формі.

1. Як спалити калорії за допомогою танців

Танці є неймовірно ефективним способом швидко позбутися надлишку калорій та зайвих кілограмів. Оберіть 4-5 своїх найулюбленіших пісень і танцюйте під них донесхочу.

П’ятірка пісень – це приблизно п’ятнадцять хвилин, які ви проведете, жваво рухаючись. Таким чином ви зможете спалити 100 калорій, отримуючи при цьому насолоду.

2. Вирушайте за покупками!

спалити калорії під час покупок

Здивовані? Насправді відвідини магазину – це мінімум 40 хвилин пішої ходьби. Таким чином завдяки шопінгу можна вбити двох зайців одним пострілом, адже ви не лише придбаєте необхідні для оселі товари, але й швидко та без зайвих зусиль спалите 100 калорій.

До того ж, під час шопінгу людина не помічає, як швидко летить час, тому ви навіть не встигнете змигнути оком, як зайві кілограми почнуть танути.

3. Попорайтесь на терасі, у саду чи на подвір’ї

Такі продуктивні та водночас приємні заняття, як садівництво та прибирання подвір’я допоможуть спалити калорії за неймовірно короткий час!

Вам знадобиться всього двадцять хвилин вільного часу. За цей час ви не лише наведете лад на терасі, у саду чи на подвір’ї, але й спалите близько ста калорій!

Проведіть час з подвійною користю!

4. Допоможіть друзям чи сусідам під час переїзду

як легко спалити калорії

Якщо хтось з ваших друзів або сусідів планує переїжджати, запропонуйте їм свою допомогу. Ви зможете не лише підтримати близьку людину, але й позбудетесь при цьому зайвих калорій.

Усього за двадцять хвилин такого заняття ви зможете спалити близько 100 калорій.

5.  Інтервальні тренування допоможуть спалити калорії

Звісно, заняття спортом – це найкращий та найефективніший спосіб позбутися зайвих кілограмів. Якщо чергувати вправи з низькою та високою інтенсивністю, можна спалити калорії, не виснажуючи при цьому організм. 

Ось приклад інтервального тренування:

  • стрибки “Джампінг Джек” – 20 секунд
  • відпочинок – 10 секунд
  • підйоми ніг, зігнутих у коліні – 20 секунд
  • відпочинок – 10 секунд
  • стрибки на скакалці – 20 секунд
  • відпочинок – 10 секунд

Для того, щоб спалити 100 калорій, потрібно зробити 9 повторень цього тренування.

6. Поприбирайте в оселі

прибирайте, щоб спалити калорії

Прибирати в оселі необхідно у будь-якому разі. Втім, це заняття принесе вам ще більше задоволення, якщо ви знатимете, що під час прибирання можна позбутися зайвих кілограмів.

Щоб спалити 100 калорій, можна попилососити килим, позамітати або помити шваброю підлогу. Вам знадобиться всього 30 хвилин вільного часу, щоб виконати це завдання з користю для себе та власного помешкання.

7. Приготуйте обід

Не варто вважати, що кухня та спалення жиру – несумісні речі.

Куховарити можна й з користю для здоров’я, адже для схуднення необхідно не голодувати, а вживати корисну їжу. Якщо ви проведете біля плити близько години, то зможете не лише приготувати обід для родини, але й спалити калорії.

Відтепер вам більше не доведеться перебиватися їжею зі служби доставки, адже ви легко зможете позбутись ста калорій, нагодувавши при цьому свою родину домашніми стравами.

8. Користуйтесь сходами, а не ліфтом

що робити, щоб спалити калорії

Якщо ви забудете про ліфт, вам буде значно простіше підтримувати себе у формі, а самопочуття одразу покращиться. Ба більше, регулярне користування сходами допоможе спалювати калорії без перевантаження та виснаження організму.

Щоб спалити 100 калорій, ходіть вниз та вгору сходами 10 хвилин.

Інші ефективні способи спалити калорії

Попри те, що цей натуральний сік не здатен спалити 100 калорій, як вищезгадані вправи, проте він є ефективним каталізатором метаболізму. За регулярного вживання цього напою ви зможете завжди підтримувати себе у гарному настрої та чудовій формі.

Обов’язково включіть цей овочево-фруктовий сік до свого раціону!

Інгредієнти:

  • 1 огірок
  • 3 морквини
  • 1/2 склянки ананаса, нарізаного кубиками
  • 1/2 жовтого перцю
  • сік 1/2 лимона

Спосіб приготування:

  • Промийте та продезінфікуйте всі продукти.
  • Почистіть огірок, моркву та ананас. Очистіть огірок від зернят. Наріжте всі компоненти напою, крім лимона, невеликими шматочками, щоб полегшити збивання.
  • Помістіть всі продукти у стаціонарний блендер та збийте до однорідної консистенції.
  • Додайте до готового напою лимонний сік.

Коли найкраще вживати напій?

Звісно, найкраще вживати сік на основі фруктів та овочів вранці.

Після того, як прокинетесь, випийте склянку теплої води.

Через 10 хвилин організм остаточно прокинеться і запустяться всі органи. Саме тоді можна випити склянку натурального соку.

Інші корисні поради

Візьміть до уваги: якщо у вас виразка, не додавайте до соку ананас.

Рекомендуємо вживати сік 2-3 рази на тиждень. Можна чергувати цей напій із сечогінним соком. Вже через тиждень ви помітите, як покращиться ваше самопочуття.

Саме за цей час організм позбудеться накопичених токсинів та зайвих жирів.

Напій на основі фруктів та овочів допоможе відкоригувати рівень рН в організмі та зробити внутрішнє середовище більш лужним. Зверніть увагу, що якщо середовище містить більше лужних речовин, аніж кислоти, жир спалюється швидше.

Оскільки до складу соку входять лише корисні продукти, він має здатність відновлювати пошкоджені клітини. Регулярно вживаючи цей напій, ви не лише покращите здоров’я, але й прискорите метаболізм, а тому й спалити калорії буде набагато простіше.

Джерело

Поділись


Новини партнерів