Цей народний засіб допоможе подолати біль у шлунку

Біль в шлунку може бути викликаний різними факторами. Поширена його причина – гастрит або виразкові дефекти кишечника. Їжа поганої якості теж може викликати біль у шлунку.

Лікування болю в шлунку народними засобами буде ефективним, якщо точно діагностувати причину захворювання. Наприклад, в разі отруєння грибами, необхідно викликати блювотний рефлекс, вивести з організму отруту.

Пропонуємо приготувати засіб, який допоможе від болю та зупинить діарею. Рисовий відвар, за рахунок високого вмісту крохмалю, нормалізує виділення калу (тому при закрепах засіб протипоказано), запобігає метеоризму і бродінню в кишечнику.

Читайте також: 10 варіантів застосування активованого вугілля для позбавлення від токсинів

Приготування: У звичайну воду (0,5 л) додають рисові зерна (2 ст. л.). Суміш доводять до кипіння і варять на малому вогні близько 50 хвилин. Періодично склад необхідно перемішувати, щоб відвар не застигав і не пригорав.

Коли засіб охолоне, його проціджують через сито. При сильній діареї та болю в животі необхідно вживати відвар по 100-150 мл 3-4 рази на добу. Як тільки кал нормалізується, прийом ліків слід припинити.

Джерело

Поділись


Новини партнерів