Ці продукти можна їсти навіть пізно ввечері, не набираючи ваги

Збулось! Дієтологи нарешті назвали продукти, які можна їсти навіть пізно ввечері, не переймаючись за вагу.

– Яйця – це джерело повноцінного білка, що містить незамінні амінокислоти. Страви з цього продукту забезпечують відчуттям насичення. Кращий вибір – яйця Бенедикт або зварені на круто. Омлети і яєчня також підійдуть для вечері, але за умови, що готувати їх будете без масла чи з мінімальним його кількістю.

– Сир, виноград та горіхи. Невелика порція сиру забезпечить вам 100 ккал, задоволення і користі у вигляді триптофану, білка і казеїну. Цей продукт навіть прискорить метаболізм на наступний день, якщо вживати сир перед сном. Виноград багатий на мелатонін, тож у невеликій кількості буде корисним.

– Індичка – справжнє джерело триптофану і корисного білка. Страви з індички засвоюються легше, ніж навіть з курки. А гарнір варто вибирати легкий, наприклад, гарбузове пюре.

Читайте також: Визначено найкорисніші для здоров’я овочі

– Хумус. Основа страви – нут, багатий вітаміном В6, який є важливим для синтезу мелатоніну. Додатком для цієї страви, якщо вирішили перекусити вночі, можуть бути хлібні палички, огірки, цукіні і моркви.

– Кукурудза – для пізнього перекусу підходить не консервована, а варена. Виводить надлишки холестерину, гальмує накопичення жирових запасів. Не варто додавати вершкове масло і сіль.

– Риба – для пізніх вечерь краще віддати перевагу білому м”ясу. Можна, наприклад, вибрати багату поживними речовинами тріску.

Джерело

Поділись


Новини партнерів